Uridium Kasmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -orkataru- tarafından 31 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -orkataru-

-orkataru- User

gemim ve özellikleri;

Vega
    4 lf3, gerisi full lf2(diroitler dahil)
    full AO3 kalkan
    4 adet flax
    hst2 roketatar var
    pet yok
    1500 civarı vuruyorum

sizce bu gemiyle en hızlı nasıl uridium kasabilirim (kutu toplamak hariç)

2. exarasus1

exarasus1 User

vegayı bırak kardeşim leoya geç x-3 ve x-4 haritalarında takıl 10 lf3 yapana kadarda gemi değişme bence görevleri de bitir arada kutu da toplarsın görevleri yapmadan önce pet alıp kasabilirsen ileride faydası dokunur iyi forumlar

3. -orkataru-

-orkataru- User

neden leo?

ve o haritalarda ne yapacağım ? :)
    buna da cevap verirsen sevinirim :)

Ayrıca şimdiye kadar sürekli eğitim arenasında uri kastım sizce iyi midir?
    (bu yöntemle 2 hafta gibi bir sürede 20k uri kastım leoya geçmek istemememin nedeni de biraz bu :)) Bunun dışında nasıl uri kasabilirim yoksa bu yöntem iyi mi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2015
  4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba,

Lütfen cevap yazarken alt alta yazmamaya özen gösterelim .Güzel bir görüntü oluşturmadığı için yasaktır.

Ve sorunuza gelirsek leonov gemisinin ev avantajı olduğu için arkadaşımız o gemiyi önermiştir .

İyi forumlar.

5. -orkataru-

-orkataru- User

modum sizce ne yapmalıyım?

6. Unspoken

Unspoken User

leoyu çek x3 x4 haritalarnda 2kat özelllik verir. vuruş gücün açısından vs. leoyla eğer düzgn bişeklde kasılırsan 20bin uriyi bikaç günde bile kasabilirsin. büyük canavarlarla uğraşma mordon saimon lordakia kes sürekli ve bnun yanına kutu topla. eğer skylabın varsa seprom çek roketlere bas ok uçuş düzeniyle birlkte normalde 2k vuran roket bende 6-7k vuruyordu. kredi kasmak içinde sürekli skylabtan gemine promerium sevkiyatı yap. bende 6lf3 vardı 1haftada 15lf3 yaptm 1de iris aldım bu taktikle (3.irisi ve 5 tane lf3ü uriyle aldm)

7. -orkataru-

-orkataru- User

çok teşekkürler :) ama tüm vuruş güçlerinin 2 katına katlandığından emin misiniz?
    dükkanda öyle bir şey yazmadığı için tam emin olamadım da :)

8. Unspoken

Unspoken User

bende ondan çok emin deildim ama normalde x3-x4 haritasnda 3-3.5 k vurup x6-x7 de 1.5k ya düşünce anladım :D

9. -orkataru-

-orkataru- User

o zaman çok teşekkürler hemen leoya basıyorum :D

kalkan da ikiye katlanır mı?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2015
  10. evet her şeyin ikiye katlanır

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak forum kuralları gereğince alt alta yazmak hoş bir görüntü oluşturmadığından dolayı yasaktır.

Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

12. -orkataru-

-orkataru- User

tamam uyardığınız için teşekkürler bir daha yapmamaya dikkat ederim :) konu kilitlenebilir herkese teşekkürler :)

13. Merhabalar

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.