Uridıum Kasmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |►ИıGŦH¯´¯MΛЯΞ◄│ tarafından 16 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim Pet toplayıcı3 level ve kurtarma protokolü 6 tane var
    Katlayıcı var
    Günde 5-8 saat arası kutu topluyorum pvpde . Günde 45-60 k uri kasıp 350-500 gg topluyorum
    Bence en iyi yöntem kutu toplamak

Son düzenlenen: 16 Aralık 2015
  2. Pet + Katlayıcı saatte yaklaşık 5-9 k arası değişiyor.9 k dan günde 10 saat desek 90 k 7 gün 630 k.Sence bu normal mi?Bugün hesabın kapatılmamıştır umarım

3. hedefim

hedefim User

anomal olan ne?

4. Bir insanın günde en iyi ihtimalle 10 saat kutu toplayıp uridium kasması

5. eray

eray User

2-3 gün boşken sıkıntıdan toplanabilir ama 1 hafta boyunca :) ne diyelim hayırlı olsun :)

6. Adam kendini İfşa ediyor ne var bunda :)

chicharito47 bunu beğendi.
  7. Bunun içinde Ice meteoroidte var arkadaşlar . Dikkat ettiyseniz Şeref 1.3m artmış :) umarım hakkımda bi daha kötü düşünmezsiniz günde 8-12 saat boşum ve çok rahat kutu toplayabilirim :)

Bekliyorum hesabımı kontrol edebilirler :) korkum yok alnım ak :) kolay gelsin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Aralık 2015
  8. o kdr çok alışmışsınızki petcilere eliyle toplayana bile laf ediyonuz yazık size oyun yönetimi size kasmanız için bi yol sunuyor para verip katlayıcı vesaire alıyorsun ve kasıyorsun bunda anormal olan bişi yok anormal olan sizin o düşünceleriniz herkes hile yapmaz!!! bunu aklınızın bir köşesine yazın mesela ben gündüzleri 10 yaşındaki kardeşime sana çikolata alıcam diyip toplattırıyom hadi banlayın kanlı canlı bot kullanıyom saçmalamayın arkadaşlar...

9. Teşekkürederim :) Alıştım böyle suçlamalara :) Ama haklılar bu botçular botlar bitmediği sürece insanlar şüphelenmekte haklı

10. 72 saat hiç oyunun başından kalkmadan oynadığımı biliyorum ama kutu toplama hariç çünkü iç savaşımız vardı .Oyunda uzun süreli oynarak o kadar kutu toplanabilir.ben 15-20 dakikada yaratık ve kutu toplayarak 4-5 bin uri kasıyorum pet ile hiç bir Botçunun kendi reklamını yapacağını sanmam .. Adamlar oyunda bile yokken forma gelip yazsın olacak işmi şimdi__??Akıl var Mantık var :)) Not tembellikten forma girmeye bile üşenirler bence

11. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Arkadaşlar buradan birbirinizi kanıt, delil olmadan suçlamaya devam ederseniz ceza alabilirsiniz.
    Sizden ricam bu tür tartışmalara girmeyiniz.

Keyifli forumlar.

12. deliseyfo

deliseyfo User

Biz evde 3 kardeşiz, günün 24 saati birimiz illa ayaktayız. Birisi gece çalışıyor gündüz evde, ben öğleden sonrası işe gidiyor gece geliyorum, diğer kardeşim ise normal mesai yapıyor. Ben sabah öğlene kadar kutudayım, öğleden sonra gececi kardeşim, gece geç saate kadar ben gelinceye kadar ise normal mesai yapan kardeşim. Böylece saat 8 den 12 ye kadar ben kutudayım, saat 12 den 6 ya kadar gececi kardeşim, saat 6 dan gece 11 e kadar normal mesai yapan kardeşim, saat 11 den sabaha karşı saat 3 e kadar ben gene kutudayım. Toplam olarak bir günde 18-19 saat aralıksız kutu toplanıyor :D Hem işimize gidip geliyoruz hemde kutumuzu topluyoruz. Gemiler çok hızlı gelişiyor. 1 haftada 1m ye kadar bile toplanabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.