Uridium Kasmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sunlime tarafından 9 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sunlime

sunlime User

Merhabalar hemen konuya gireyim gemim yeterince iyi durumda en hızlı ve fazla nasıl nerede uri kasabilirim yardımcı olursanız sevinirim..

Teşekkürler iyi forumlar...

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Uridiumu X-6 haritasında kasılarak hızlı bir şekilde elde edebilirsiniz diye düşünüyorum.

İyi Forumlar.

3. sunlime

sunlime User

Teşekkürler..

Başka taktikleri olan arkadaşlarda yardımcı olabilirlermi..?

4. gemim yeterince iyi demişsin x1 ile 10 k atabiliyorsan benim gibi yap ve x-7 de ne görürsen kes Bir saatte 10-15 k kasarsın.
    gemin yeterince iyiyse cubiyi tek kes derim :D gruplarla kesme sen 50 k atıcan adam 3k, sen 700 uri alcan adam 300 uri :D

5. ŁΞSTЯOX

ŁΞSTЯOX User

Bir çok uridium kasma taktiği var en başta kutu olmak üzere ama resmi olarak açıklanmasa da kutularda soğuma olayı olduğu çok bariz belli, bu yolu eleyelim. Birde gemim iyi dediğiniz için x-7'de önünüze çıkan her şeyi kesebilirsiniz. Eğer ben hem cubikonu hemde bana kamufle bozan adamı aynı anda da keserim diyorsanız en iyi yol tek başınıza cubikon dönmektir. ★Ɔ│ΛLFΛ│C★ arkadaşımızında dediği gibi cubikonda yanınıza yanaşanlar olacaktır, onları da korkutmak amaçlı biraz hasara uğratırsanız çok rahat uridium kasarsınız :)

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Seri şekilde low kapısını yapın. Hatta lowdan çıkmayın derim. :)

Cubikon kesebilirsiniz. Seri seri tek başınıza keserseniz kısa sürede iyi uridium kasarsınız.

X-7 ve 4-5 haritasında Boss kristallon kesebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. .LAZER.

.LAZER. Guest

Merhaba,

Galaksi Kapıları verilebilir.Korsan haritalarında paladium toplayarak , enerjiye çevirebilir ve kapı yaparak Uridium kasabilirsiniz.

Eğer Vuruş gücünüz ; 4000 - 5000 Aralığında ise , Yeni haritalarda Kristallon , Boss Kristalon (Özellikle Boss Kristalon ) gibi NPC ' leri kasarak hızlı Uridium ve Kredi kasabilirsiniz.

Petiniz var ise ;

P.E.T/Modüller , Düşman bulucu (Seviye: 3) ekleyerek , petinizin düşman bulucu sayesinde bütün uzaylıların yerini otomatik olarak bulabilirsin , ve x-7 , 4-5 Haritalarında rahatlıkla Boss Kristalon bulabilirsiniz.

-İyi Forumlar.

8. sunlime

sunlime User

Herkese Tek tek teşekkür ederim yardımcı oldunuz..
    x1 ile 10k 12k atıyorum dediğiniz yolları teker teker denicem kendimce iyi olanla devam ederim artık tekrar teşekkürler iyi forumlar...

9. .LAZER.

.LAZER. Guest

Merhaba,

Sizlere yardımcı olmaktan şeref duyarız :D

Gereken cevap verildiğine göre konuyu kapatıyorum .

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.