Uridium kayboluyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARAGÜNEŞ52 tarafından 1 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BEYLER OYUNDA URUDIUM KENDİ KENDİNE AZALIYOR. SEYİR DEFTERİNİ TEK TEK İNCELEDİM.ŞÖYLE:
    01.03.2019 - 10:26[​IMG]Alınan nesne: Cephane - LCB-10 (17)
    01.03.2019 - 10:26[​IMG]
    01.03.2019 - 10:25[​IMG]Alınan nesne: Cephane - MCB-25 (9)
    ARADA BOŞLUK OLUNCA 5 BIN 9 BIN GİBİ URI DÜŞÜYOR. SON HAFTA YAKLASIK 90 K URİ GİTTİ SUPPORT MAİL ATTIM 4 KEZ. HAZIR CEVAP YAZIP GERİ GÖNDERİYOR. SEYİR DEFTERİNE BAK DİYOR. BÖYLE SORUNLA KARŞILAŞAN OLDUMU .
    KİMSE BAKMIYOR CEVAP YAZMIYOR SUPPORT 10 ÜZERİNDEN 0

2. Balans bölümünü kontrol et orada her şey gözüküyor :D
    Belki bir şey almışsındır.

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda konu başlığının ve mesajların tamamen büyük harfle yazılması yasaktır, bu nedenle konu başlığı tarafımca düzenlenmiştir. Bundan sonrası için bu konuya dikkat ediniz. ™-»Łєgєηđє«-™ arkadaşımızın dediği gibi Anasayfa'da yer alan Kuponlar'a tıklayınız. Açılan sayfada ise Balans'a tıklayarak tüm gelir ve giderlerinizi görebilirsiniz. Durduk yere hiç bir şekilde uridium kaybı yaşamazsınız, P.E.T'inize otomatik yakıt alıyor olabilirsiniz. Ayrıca aldığınız cephanelere de dikkat etmenizi öneririm MCB-25 uridium ile alınan bir cephane olup toplu alım gerçekleştiriyor olabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Uridium ile alınan bazı şeylere abone olunabiliyor. Süresi dolunca ve hesapta uridium varsa otomatik olarak alıp devam ettiriyor. Bu şekilde bir durum yaşıyor olabilirsin.

My-Memorys-Remains ve .Paradoks. bunu beğendi.
  5. xxkubixx

xxkubixx User

aklıma gelen şey birisinin senin petini patlatması ve senin peti sürekli canlandırman.

6. Aynı şey sanki banada oldu 129k uri vardı hatırladığım. 130 yapar bırakırım dedim neyse , biri kamufle iken kesti pvp de (avantaj kutusu topluyorum) tamir ol vs derken bir baktım uri 126k olmuş,

Düşünüyorum açıklayamadım. Bana heralde yanlış gördüm, dikkat etmedim vs gibime geldi yorgunluktan aynı şeyi yaşamak ilginç bir durum...

Harcama yapacak hiçbirşey yapmadım pet inaktif kutu topluyorum pvp de bilemedim bir daha yaşarsam bende kayıtlara bakacağım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.