uridium özel fırsat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve √√™ßé1Δ™√√ tarafından 1 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uridium özel fırsat ta x3 ü etkiliyor mu ? yani 75.000 uri çekecem x3 de 225.000 uridium oluyor mu ?

2. Merhaba ,

Uridium alımlarında x2 yada x3 etkili olmaktadır. x3 zamanında 75.000 uridium alırsanız 225.000 uridium gelecektir.

İyi forumlar.

3. Ama bn normal uridium dan girip aldığımızı demiyorum . Hani oyuna ilk girdiğimizde gelen özel fırsatı kaçırmayın diyor ya oradan diyorum .

4. Merhaba arkadaş,
    Eğer ''Özel Fırsat Kaçırmayın'' diye yazıyorsa veya buna benzer,ve pencerenin en üstünde x2 Mega hour yazıyorsa veya x3 ne kadar urudium alırsan onun katlayıcı zamanına yani x... kaç ise o kadar katlanır.Örneğin x3 Mega Hour'da 10000 Urudium çektiysen sana 30000 Urudium gelecektir.Ama şunu unutma o pencerede çıkan geri sayım bitmeden urudiumu alırsan bu geçerli olur,
    İyi Forumlar.

5. Teşekkürler Bilgilendirme için .
    İyi Forumlar.

6. Umarım yardım edebilmişimdir :) yardım ettiysem ne mutlu bana.

7. Merhaba ,

Cevap veren üyemize teşekkürler.

Benim bildiğim uridium alımlarında x2 yada x3 etkili olmaktadır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.