Öneri URİDİUM ONERİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TrFurkan™ tarafından 5 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba bende 100m credi var + 150k uridium a sahibim
    envater:
    29lf3
    18bo2
    pet + 9 arge
    6 iris

100m credisle iris satın almayı düşünüyorum şunu sormak istiyorum :
    150k uridiumla ne almamı önerirsiniz? (arge vs gibi )

2. Merhaba ,

Günlük dosyalarının satış fiyatına sistem tarafından indirim çıkarılabiliyor. Bir süre takip edin bu arada uridium biriktirmeye devam edin. Denk gelirseniz daha avantajlı şekilde arge yapabilirsiniz.

Pet seviyesi kaç ve modül var mı ? varsa hangi modüller var ? Eğer 8 seviye değilse pet açık şekilde en kısa zamanda yüksek Tecrübe puanları kasarak pet'i 8 seviye yapıp 3. seviye modül ve protokol almanız iyi olacaktır.

Uçuş düzeni olarak oyun tarzınıza göre değişebilir fakat Kalp düzeni genel olarak işinize yarayacaktır diye düşünüyorum.

Diğer üyelerimizin de önerilerini bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

bence arge yapabilirsin,kalırsa kutu aç.pet ekipmanlarını yazmamışsın gerekli olanlarıda alabilirsin.

4. pet 4 level uçuş düzenim elmas

5. HraNox

HraNox User

Benim de merak ettiğim bir konu bu. Ar-Ge'ye mi öncelik vermeli, yoksa geliştirme mi yapılmalı? Geliştirme daha mantıklı geliyor çünkü Uridium'dan başka çaresi yok. Fakat günlükler bir şekilde elde edilebiliyor. Tecrübeli oyuncuların fikirlerini bekliyorum.

6. Geliştirmeye fazla fazla uri harcamana gerek yok onun bi taktiği var (tutarsa)

7. HraNox

HraNox User

Taktik olayları hikaye arkadaşlar. Olasılık meselesi bunlar. Ben risk alan biri değilim, %100'den başkasını denemeyeceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.