Uridium Paketi %33 İndirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 16 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Merhaba, Bu özel fırsatı x3 Mega Happy Hour da çeksem 3 katı olarak gelir mi ? Ve ben sadece mobil ödeme ile alışveriş yapıyorum. 70 TL üstündeki uridium ve benzeri paketleri alamıyorum. Bu indirimle, bu mobil ödeme sayesinde alabilir miyim ? Ve 3 katı olarak gelir mi mega kazançlı saate?
    Şimdiden Teşekkürler :)

[​IMG] m

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu kampanyanın maliyeti 70tl den yukarıda ise mobil ödeme ile alamazsınız zaten ödeme yönteminde çıkmaz diye düşünüyorum. Çünkü mobil ödemede tek seferde max 70tl alışveriş yapabiliyorsunuz. Bu kampanya x3 saatinde aktifse kullandığınız takdirde x3 katlı olarak gelir. Yani kampanyadan faydalanabilirsiniz. Tabi bu kampanyaya bu resim üzerinden girmelisiniz.

Keyifli Forumlar

3. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

MOD'um ben kampanya ile hesapladım. Yaklaşık 60 TL oluyor. Yanlış hesaplamadıysam. Bu paketi alabilirim yani değil mi ?

2-) Bu akşam maç var ve mega kazançlı saat çıkması halinde iki bonusuda alabilir miyiz?

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

O kampanyanın ödeme şeklinde mobil ödeme bulunuyorsa alabilirsiniz. 70tl geçmiyorsa bulunma ihtimali yüksek, sayfayı açıp ödeme yöntemlerini kontrol edebilirsiniz.

İkinci sorunuza cevap ise ; Bahsedilen ıkı kampanya bırlestırılemez malesef sadece bırınden faydalanmanızı saglar sıstem. X3 aktif olur ve bu saatte alırsanız uridium futboldan herhangibir bonus gelmez.

Keyifli Forumlar

©Λ§U§ bunu beğendi.
  5. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Teşekkürler Modum Konu Kilitlenebilir :)

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konuya gerekli cevap verildiğinden/istek üzerine kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.