Uridium paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Uгαηyum** tarafından 13 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun anasayfamda uridium paketi çıkıyo %50 indirimli 30k uri 11.49 tl diye bu uridymu birden fazla kere alabiliyor muyuz

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kampanya bir defaliktir kullandiysaniz 2.kez kullanamazsiniz ama kullanmadiysaniz x3 te kullanin daha karli olur size.

Keyifli formlar

3. x3te kullanacam zaten paketi alırken alışveriş sepetine 2-3 kez koyabilr miyiz

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hayir zannetmiyorumki olsun daha acik bir yardim almak isterseniz konuyu supportata sorabilirsiniz.

Keyifli forumlar

5. ıove

ıove User

Ben bir kez kullanmıştım. Oyundan çıkmadan ikinci kez daha kullandığımda kabul etmişti. Sonra oyundan çıktığımda yine aynı etkinlik geldi. Tekrar denediğimde başarısız olmuştum.

6. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Kişisel kampanyalar tek kullanımlıktır. Bir kez kullandığınızda aynı kampanyayı kullanamazsınız. Ancak yeni kampanyalar gelebilir ve kullanabilirsiniz.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.