Uridium Paketleri Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yasin01 tarafından 11 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yasin01

yasin01 User

bu özel bir teklif diye çıkıyor ama oyun hatası mevcut yetkililerin uğraşması gerekiyor mesela uridumdan uridium satın al dediğimizde bunlar çıkıyor ama premium üyeler ve başlangıç paketlerinden giriş yaparsak oradan uridium sekmesine geldiğimizde oil ve çarpan gelmiyor. TELAFİ İSTİYORUM. ödeme problemi bildirmemi istemeyiniz lütfen supportun bu güne kadar bir gram yardımını görmedim sadece oyalıyorlar siz bu problemi raporlayın ben ödeme yaptım ve gelmedi çarpan ve oil.

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Resimde gösterilen yerlerden girerseniz x4 katlayıcıdan yararlanmamanız doğaldır. BURADAKİ duyuruda gerekli bildirim yapıldı lütfen okuyunuz.

İyi Forumlar.

3. yasin01

yasin01 User

Mağduriyetimi giderdi mi tabi ki hayır. Aldığımızla kaldık elde kalan 3 beş oyuncuyuda aynı şekilde mağdur edin.

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bu tür hataları en aza indirmek adına, OĞUZKHAN adminin verdiği linkteki düzenleme yapılmış, gelecek olan malzemeler tek pakette gösterilmiştir. Yani üslubunuz böyle devam edecekse ben de diyeyim ki " o zaman doğru yere tıklasaydınız da gelseydi."

Anladığım kadarıyla, "uridium" sekmesi altından ilerlediğinizde yapılan uridiumlar katlanmamakta, katlanması için bildirime tıklanması gerekmekte. Durumun böyle olduğunu doğrularsanız, rapora ekleyeyim.

İyi forumlar.

5. yasin01

yasin01 User

Üslubum gayet normal anormal olan sizin verdiğiniz tepkiler kazançlı saatte ben uridium alıyorum bu yansımıyor hesabıma forumda her gün onlarca değişikliğin haberi yapılıyor detaylıca incelemem mümkün değil oyuncu sorunlarından tutun ki genel konulara kadar siz diyorsunuz ki biz değişiklik yaptık siz aldıysanız aldınız kaldı ki yaptığınız cevaplamada da o zaman doğru yere tıklasaydınız demek istiyorsunuz bence siz üslubunuza dikkat edin sorunun çözümüne yönelik bir adım atmıyorsunuz bu yaklaşım ve yönetim anlayışınız yüzünden sadece bizim klandan 6 kişi oyunu bıraktı böyle devam ederse oyun takımından ve forum takımında da eksilmeler olacaktır ilk başta gidenlerse yetkili olup oyuncuya katkısı olmayanlar olacaktır.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.