Uridium Satın Alımı İle İlgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŞerefliUzaylı tarafından 24 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi urdum marketine girdiğimde 3.5 tl ye 5000 uri (mobilden 4000) veriliyor bir de avantaj paketlerine baktım Uridium Avantaj paketi diye bir şey var haftada 3.5 veriyosun 10.000 uri veriyor. Şimdi biz 3.5 tl ye 5000 alacagımıza her hafta 3.5 yatırıp 10.000 alsak daha karlı değil mi yoksa paketi ben mi yanlış anladım şimdi geicek admin kardeşlerimziden biri avantaj paketleri konusu linki atıcak hepsini okudum ama anlayamadım k.b admin kardeş beni bi bilgilnedirin hangisi daha faydalı olur yardım edin kolay gelsin iyi forumlar

2. Merhaba, mobilden 5.000 uridium satın alabilirsin ödeme kısmında Mobil Ödeme seçeneği seçerek. 3.5 tl ile x3 saatinde 5.000 uridium satın aldığında bunu katlayarak 15.000 uridium yapıyor her hafta 3.5 verip 10.000 alacağına. Her hafta pazar günü x3 saatinde 5.000 uri satın al 15.000 gelsin. İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2015
  3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Konunuzu uygun kısıma taşıdım

Sorunuza gelecek olursak ;

Uridium Katlayıcı Saatlerinde ( x3 yada x2 ) Uridium alırsanız bu hesabınıza katlanarak yansır.

x2 Saatinde 5.000 Uridium alırsanız ; 10.000

x3 Saatinde 5.000 Uridium alırsanız ; 15.000

Olarak hesabınıza yüklenir

Uridium Avantaj Paketinde ise durum farklıdır.

5.000 Uridium aldığınızda , Uridium hesabınıza hemen eklenir.

Ama Uridium Avantaj Paketini ilk kez Aldığınızda 10.000 Uridium hesabınıza hemen eklenir.

Ancak İkinci kez aldığınızda , Uridium Avantaj Paketinin süresini uzatırsınız. Bu bağlamda bir sonraki 10.000 Uridium hesabınıza bir hafta sonra yüklenir.

Bu paketi her aldığınızda bu şekilde devam eder.

Paketin süresi her bittiğinde alırsanız dediğiniz gibi 10.000 Uridium hesabınıza eklenir

Yardımcı olabileceğim başka bir konu ?

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.