uridium satın alma hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NormanReedus tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bimcell den mobil ödeme yapılabiliyormu?

2. hayır sadece turkcell vodafone avea

3. bimcell aveaya bağlı ama

4. satın alımda bimcell den alınamıyor diye birşey yazmıyor ancak alınabilir de yazmıyor. Deneyebilirsin :)

5. admin arkadaşlarımız bi soruya bakabilirmi

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle Lütfen alt alta mesaj yazmayınız. Flood yapmak yasaktır ve görüntü kirliliği yaratmaktadır.

İkinci olarak Hattınız mobil ödemeye açık ise , Paytogo sistemi ile Telefonla alışveriş yapabilirsiniz.

Hattınızın Mobil ödemeye açık olup , olmadığını öğrenmek için hat sahibi şirket ile görüşmelisiniz.

Aşağıdaki iki konu size yardımcı olacaktır.

SMS ile paytogo ödemesi nasıl kullanılır

Paytogo Servisi Nedir ve Nasıl Kullanılır

Keyifli Forumlar

7. mazman00

mazman00 User

Merhaba ben uridium almak istiyorum bankamatikten ama bazı bankaların atm leri ek ücret istiyorlar ek ücret ıstemeyen banka hangisi acaba ilgilenirsenız sevınırım

8. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Bankamatik ve farklı ödemeler ile ilğili bilgileri burdan öğrenebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

9. benim sormak istediğim soru farklı ama. bunları biliyorum zaten ama sorum şu. sadece turkcell avea ve vodafone danmı oluyor yoksa bimcelldende geçerli oluyormu mobil ödeme?

10. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bize verilen bilgi türkcell Avea ve vodafone da kullanılabilir diyeydi ama bimcell Avea'ya bağlı diye biliyorum o yüzden GSM operatörünüzün müşteri temsilcisinden bilgi almanız gerekmektedir

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.