Uridium Satın Alma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !!shockwave!! tarafından 25 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba bu uridyum al kısmında 5.90 tl ye 5.000 uri vardı o kalktımı artık şuan yok çünkü bilgi verirseniz ???

2. uzayl80

uzayl80 User

uri cekeceksen helix 400 de cek daha iyi en düşük 15 tl ye 60 bin uri alıyon ben alıcakdım bu gün 2 kartımıda kabul etmedi illaki kredi kartı kabul ediyor bankamatik olmuyor

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz paket hala satışda mevcuttur. Aşağıdaki adımları takip ederek, satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz:
    1. uridium1.jpg
    2. uridium2.jpg
    3. uridium3.jpg

İyi forumlar.

4. KELP7784

KELP7784 User

Helix 400 de çek ve epinden al daha ucuza ve daha fazla uri veriyor epin kodla girmeni tavsiye ederim

5. modum bende resim atıyımmı az önce helix %400 çıktı ve 4 katında 5.90 tllik 5bin uridyum yok helix gelince kalkıyor artık sanırım bence üstlerinize bir sorunuz resimde atabilirim

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şimdi hatırladım, haklsınız :)

Bugün gelen paket Helix Katladıkça Kazan Özel Ödülleri kapsamında gelmektedir. Bu süre zarfında gelen paketler ekstra ödül olarak İ-Oil hediye vermektedir. Lakin sizinde belirttiğiniz gibi 5.000 Uridium paketi (indirim ile 20.000) bu özel ödüllere dahil değildir. Bu özel ödüller kapsamında sunulan en düşük paket 15.000 Uridium (indirim ile 60.000) paketidir. Takvimden gördüğüm kadarı ile bu ayın 28'ine kadar Helix Katladıkça Kazan Özel Ödülleri etkin olacak. Dilerseniz bekleyerek katladıkca kazan kapsamında olmayan normal %400 indirim ile 5.000 Uridium (indirim ile 20.000) veya katladıkca kazan ödülleri kapsamında 15.000 Uridium (indirim ile 60.000) satın alabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. DUMAN.

DUMAN. User

mevcuttur dedıgınız paket

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.