Destek Uridium transferi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheCurly tarafından 23 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TheCurly

TheCurly User

Herkese iyi bayramlar,
    Benim şöyle bir sorunum oluştu; TR3 serverine yükleyeceğim yerde TR5 serverine 90bin uridium yüklemesi yaptım. Sorunu düzeltmeye çalışıyorum, TR5'deki yüklemeyi TR3'e transfer etmeye çabalıyorum ancak, payment support'un problem çözüm seçeneklerinde benim sorunumu anlatan bir seçeneği de yok. Bununla ilgili foruma yazmaya karar verdim, cevap alabilirsem sevinirim.
    Herkese iyi oyunlar, iyi günler dilerim.

Luminous bunu beğendi.
  2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bu durumla ilgili yalnızca support ekibi işlem yapabilir. Payment Supportunun çözüm seçeneklerinden herhangi birini seçip durumu açıklayıcı bir şekilde anlatmanız yeterli olacaktır. Support ekibi ortalama iki iş günü içerisinde sizlere dönüş yapacaktır.

Deneyimlerime göre sizin istediğiniz türden bir işlem yapılamıyor. Yine de karar mercii support ekibi olduğundan net konuşmak istemem. :)

İyi forumlar dilerim.

TheCurly bunu beğendi.
  3. TheCurly

TheCurly User

çok teşekkürler. bir de böyle deneyeceğim, umarım belki çözebilirim:(

Luminous bunu beğendi.
  4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Rica ederim, umarım istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.

Eklemek istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzu kilitleyebiliriz.

İyi forumlar.

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Üzücü haber vermek istemem ama düşündüğünüz gibi bir transfer imkanı yok. Support'un da yapabileceği bir şey yok tabi sistem değişmediyse :D çünkü teeee bilmem kaç sene önce bende hatalı çekim yapmıştım fakat yanlış çekim yaptığım hesapta kaldı. Support maalesef çözemiyor.