uridium ve arge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 4 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar 1. sorum
    1- 100 k urşm olacak birazına rsb x3 filan yani baskınlık eşyalar alıcam olmassa yine 100 k ya tamamlarım argemi yapayım ucus düzenimi.eger ucus duzenıyse hanghı ucus düzeni ve neden
    2. sorum
    2- siz hiç argeyi klasik 24 olarak yappmayıpta sıfırladınızmı (bunu neden soruyorsun diyebilirsiniz ben sıfırladımda icime bi kurt düştü aynı bann almış gibi şimdi banla alakası yok demeyin ben bazı şeyleri kafaya çok takarım :D sorularımı cevaplarsanız teşekkür ederim
    not. arge sıfırlAMA konusunda şey gibi hissediyorum 2. el araba telefon gibi :D :D

2. ekipman durumun nasıl ona göre cevap verelim.

3. 26 lf3 15 bo2 3 iris kalp var 13 arge

4. lf3-kalkan-iris eksik. önce bunları tamamla. ardından argeye yönel. 100k urini argeye yatır.

5. irisleri yazın fullemeye çalısacağımda klandan yardı meden yok klanımda yok :D alanda yok kendim kasmaya çalışıyorum

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

LF3 BO2 ve arge yapmaya özen gösteriniz irislerinizide alışverişten credi ile alınız.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.