Uridium ve credi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve νιѕєяуѕ tarafından 15 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi Aegis
    lf3 elit kalkan elit hızdan yana sıkıntı yok seviyesizler
    3 iris var
    5 lf4 var seviye 16
    apis Zeus yok
    pet var ama daha 5 lvl o yüzden pek bi işe yaramıyor
    herhangi bir urilik droid düzeni yok şuan droid düzeni almak istiyorum bunun için en iyi şekilde uridium nerde nasıl kasarım irisler içinde credi kasmak istiyorum gemi böyle uridium ve credi için tallon dönüyorum şuanlık bu yeterlimi yoksa farklı bi yöntemi varmı herhangi bi kapı açık değil bu arada

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Sklab rafinerisinden sarı taş yani Promerium gönderip satarak credi yapabilirsin.

Ama 7 haritasında kris keserek de kasılabilirsin.

Kapı olarak Zeta kapısına öncelik tanı. Çünki O apıdan gelen dosyalar ve anahtarlar işine yarayacaktı.

iyi forumlar.

3. bunları yapıyorum şuanlık biriken urileri burgu veya elmas almayı düşünüyorum bunlaramı saklıyayım yoksa zeta kapısınamı basayım

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bana Kalırsa urini tasarruflu kullanmanda fayda var.

Uri ile geliştirme ve arge için eksik olan dosyalarını almanda fayda var.

Diroit tasarımını ertele gemin güçlendikçe ihtiyaç duyarsan o anın şartlarına göre diroit tasarımı alırsın yinede sen bilirsin.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.