Uridium ve Credits En Hızlı nasıl kasabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PBlRaphaeLS tarafından 10 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba .

Gemim Goliath, 5 Lf3 üm var Gerisi Lf2 1 tane iris im var başka droid yok.
    4 tane BO2 kalkanım var gerisi A03 İtici motorlarım full G3N - 7900.

Yaklaşık 2 haftadır oynuyorum bu kadar yapabildim kris kesiyorum ama çok çok zor 2k zor atıyorum 8 iris yapmak istiyorum ve onun dışında lf4 çıkarmaya çok çalıştım ama hiç çıkmadı yaklaşık 200 kadar kutu açmışlığım var lf3 de almak istemiyorum ileride işime yaramıyıcak bildiğiniz iyi bi taktik varsa banada söyleyebilirmisiniz.

2. Ganimet Kutusu açman en iyi önerebileceğim ürünlerden biridir. LF-4 , İris vb herşeyi tamamlayabiliyorsun. Çok geçmeden kendine bir PET al ve 8. seviyeye getir. Toplayıcı 3 alıp kutu toplamaya başla. Ganimet Anahtarlarını zeus gününde kullanmanı öneririm. Apis , zeus herşey çıkabiliyor. Zeta kapısının parçalarını kasmaya şimdiden başla. 8 iris olmayı bekleme zorlarınırsın ama uzuun bir çaba sayessinde o gemi ile bile zeta dönülebiliyor. (4 saatte döndüm denendi.) kapılarını x2 gününde yapmaya bak. Elit cephane kas. Droid düzenlerinden burgu ve güve öneririm.

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Lf3 olmadan ileride LF4 yapamazsınız. Önce alt yapınız olmalı ki ileride sağlam geminiz olsun.

Küçük yaratıkları kesin çöplerini toplayıp satın. Görevleri yapmaya çalışın.

Bir klana girin arkadaş edinin. X-8 Haritanızdaki Streunerleri kesebilirsiniz.

Bana göre şuan sizin için en uygun gemi Leonov. Başlangıç haritalarında rahat kasılmanızı sağlar.

İyi forumlar.

4. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Öncelikle daha rahatlıkla imha edebildiğiniz npc lere yönelmenizi ve oyunun chat bölümünde kendinize arkadaş edinerek

Geminizi kasmakda yardımcı arkadaşlar edine bilirsiniz.veya bir klan a bağlanarak orada'da geminizi güçlendirmek için

dostlar edine bilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Başlangıç haritalarında leonov iyi iş çıkarıyor denedim ama credits kasılmıyor Tr5 de oynuyorum ve lf3 e En az 10,000,000 credits teklif ve iris e en az 40,000,000 teklif veriyorlar en azından lf 3 leri biraz hızlı tamamlayabilmem için bi taktik lazım.

6. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Sizlere verebileceğim taktik bol bol npc keserek udıdıum ve credis edinerek ihtiyaçlarınızı giderebilmeniz.

Ayrıca urıdıum kısmına gelerek satın alıp daha hızlı geminizi güçlendirebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. _DODGE_

_DODGE_ User

Haritaniz baskin yemiyorsa cubi donun.
    Yiyorsa kutu toplayip uri kasip guclenebilirsiniz.

Kazandiginiz uridium ve ggleri kapiya basabilir veya uriyle sandik acabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.