Destek Uridium ve Credits için ideal olan?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Bortecinee1453 tarafından 27 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce darkorbitte Global Avrupa 7 serverine başladım. Hızlı bir şekilde yükselmek için size uridium ve credits nasıl kasarım onu sorucaktım. Gemimin özellikleri şunlar ;

Gemi : Leonov
    LF3 : 12
    İris : 1
    Flax : 4
    B0-2 : 2 adet

Skylap ortalama 8 seviye geliştirilmiş ve her gün daha fazla geliştiriyorum. Bugün 1 haftalık katlayıcı aldım ve yaklaşık 1 hafta boyunca 4-2 haritasında kutu kasmayı düşünüyorum. Sizce 1 hafta durmadan avantaj kutusu mu kasayım yoksa canavara da yöneleyim mi? Bu arada 5.000 lik 10lu kamuflaj cpu aldım ve yaklaşık 4 tane falan kaldı kamuflajım. Bu yüzden de kamufleyi bozmak da istemiyoruz. Fikirlerinizi söyleyebilir misiniz?

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Şuan doğru bulmuşsunuz.Bu şekilde devam edebilirsiniz.Credi için skylabınızı geliştirmeye ve hammadde aktarıp satmaya devam edin.

Urdium içinde katlayıcı almışsınız kutu toplamaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar

3. senberk99

senberk99 User

1 hafta hep kutu topla sonra cubi ceya X3 kucuk yaratiklar

4. Teşekkürler. Topladığım urileri biriktirmeli miyim yoksa her 9500 olduğunda lf3 alıp goliye hazırlık mı yapayım?

5. Sizin svde lf3 pazarda kaça gidiyor ucuzsa krediyle alıp uriyi biriktirebilirsin yoksa uriyle alırsın.

6. LF3 en düşük 20-30m falan. İris zaten şansın varsa 50m e alabilirsin.. Çok pahalı o yüzden uridium kasarak almaya çalışıyorum.

7. DeadMercy1

DeadMercy1 User

boş bir serverde hızlı fullenebilirsin ama illa orada oynayacaksan 2 iris uri ile kalanini krediyle al. ilk önce iris fulle lf3 sonra fullersin benim bi hesabim var 4 iris 20 lf3 3500 vuruyorum 8 iris 4 lf3 kalani lf2 hesabim var ayni vuruyorum.

8. Haklısınız fakat boş bir server bulamadım malesef bende bu servere başladım. Boş olan Global veya Türkiye serveri bulabilsem orada da oynarım da bulamadığım için bu serverde devam ediyorum.

9. Merhabalar;

Katlayıcınız bitene kadar kutu toplayın daha sonrasında arkadaşların dediği gibi şirketinizde cubikon kesenler varsa onlara katılın hem uridium hem credi kasarsınız.Ekipmanlarını credi ile almanızı öneririm.Uridium ilerde size çok lazım olacak.Lf4,apis ve zeus droidi için anahtar almak gibi.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 28 Mart 2015
  10. senberk99

senberk99 User

benxce lf3 bo2 leri fulleyin

11. DeadMercy1

DeadMercy1 User

katlayicinla topladigin urileri biriktir. 1 2 hafta kredi biriktir eksik gordugun en onemli seyi urinle al.

12. Şuanda 30k uridium kastım ve yaklaşık 4m kadar da credits kastım. Katlayıcı bitene kadar kutu toplayıp, 1 adet iris daha alıcam 23k uri ile geri kalana da LF3 ve B0-2 alıcam. Başka bir tavsiyeniz varsa söyleyebilir misiniz?

13. DeadMercy1

DeadMercy1 User

urini b02 ye vermene gerek yok bence arge yapabilirsin ya da pet alabilirsin

14. Şuanda hiç argem yok. Yukarıdaki gemi içeriklerinin hepsi aynı fakat uridium 35k oldu. Biriktirmeyi düşünüyorum pet almak yerine LF3 ve B0-2 almayı düşünüyorum. Şuan onların yerine arge mi dağıtmalıyım?

15. DeadMercy1

DeadMercy1 User

lf3 sayını arttır o zaman. cubiden seri uri kasabildiğin zamana kadar. daha sonra urini biriktirip indirim gününde arge yapabilirsin. şuan indirim var mesela ben bastım 50k uri :) petide almanı şiddetle öneririm pete 1 verirsen 3 alırsın.

16. 12 tane LF3 var hiç geliştirilmemiş, Kaç yapayım sizce? :)

17. DeadMercy1

DeadMercy1 User

ozamana kadar 2 ya da 3 iris oldugunu, 2 de flaxin oldugunu dusunursek 20-24 yeterlidir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.