Uridium ve kredi? Ve tavsiye verir misiniz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DarkorbitTutkunu tarafından 13 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam dostlar;

Haftada yaklaşık 15-20 bin Uridium kasıyorum.
    Bunu ne yapayım. LF-3 mü BO-2 mi alayım.

Aslında ihtiyacım olan şey kredi. Pek uridium taraftarı değilim. "Açık Artırma"da olan şeye uri vermek biraz mantıksız geliyor. Tek kredi gelirim Skylab 4 saatte bir kere 1800 promerium. Bunu cevaplamışken hızlı kredi kasmak ile ilgili bilgi verirmisiniz.

Gemim budur dostlar ;

( hangar)

(Tasarımlar)

[​IMG] [​IMG]

(Diroitler)

(Genel görünüm)

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Genelde ben oyunda çöp toplayarak sizin gibi skylaptan taş gönerimi yaparak credimi biriktiriyorum ve halada bunlari yaparim 2.olarak cubi kesenlerin genelde icindeyimdir az yada çok birikim damlaya damlaya oynuyor en önemlisi size credide yardimci olacak bir klan bulmanizda yatiyor belli iris olsun lf3 olsun bunlari az miktarlardaki uri ile alarak gerisini bagli oldugunuz klandan gelecek yardim ile yapabilirsiniz sonucta sizde onlara yardim edeceksiniz tabiki yoruma aciktir.

Keyifli forumlar

YaRRoC, ygafff ve DarkorbitTutkunu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.