Uridium veren başarılar ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lordustun213 tarafından 31 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 defa 10.000 uridium geldı nedense,başarılardan geldiğini düşünüyorum. gelme sebebi tam olarak nedir ve başarılarsa hangı başarılar öğrenebilirmiyiz ??

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Forum kuralları gereği açılan başlıkların tamamen büyük harfle olması yasaktır düzenleme yapıyorum.

Başarılar uridium vermiyor bildiğim kadarıyla belki korsan sandığından elinizde olan tasarım çıkmış olabilir.

Blanstan kontrol edin.

İyi forumlar...

Fren bunu beğendi.
  3. Bence sen bir kaç görev almışsın yaptığını fark etmemişsin.Ya da kutu açarken sana bir gemi çıkmış ve o gemi sende olduğundan dolayı sana 10.000 uridium gelmiştir

4. benim bildiğim uri veren hbir başarı olmaığı sen yeşil sandıktan gemi çıkarmışsındır aynı gemi elinde varsa 10.000 uri alırsın. Sende bu şekilde olmuştur.

5. xxbmertxx

xxbmertxx User

banada 30.000 uridium gelmişti 3-4 gün önce .balansa girdim baktım system bonus gibi birşey yazıyordu hala anlamış deilim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.