uridium x3 acil yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BURSASPOR[1963] tarafından 25 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben 330 bin uridium çekeceğim x3 de fakat bana 75 bin uridium %50 indirimli gözüküyor nasıl 330 bin üriyi %50 indirimle çekebilirim acil destek

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

O gördüğünüz indirim sadece 75.000 uridium için geçerlidir. Diğer ürünlerin indirimi gelince indirimli alabilirsiniz.

Keyifli forumlar

BURSASPOR[1963] bunu beğendi.
  3. peki haftaya 330 binuridiumda %50 indirim gelirmi hocam ?

bende 75 bin uri indirimi var %50 3 veya 4 tane alabilirmiyim ?

Her hafta indirim paketleri çıkıyormu ? biraz seni olabilirmisin CM ..!!!!

aynı paketten birkaç defa alabilirmiyiz ?

bir kez %50 indirimli bi paket alındığında haftaya veya daha sonra yine %50 indirimli uridium paketleri sunuluyormu üyelere ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Haziran 2014
  4. Merhaba ;

Kampanyadan sadece 1 kere yararlanabilirsiniz. Kampanyadan yararlandıktan sonra size başka bir indirim sunulmayacaktır.

Keyifli Forumlar.

BURSASPOR[1963] bunu beğendi.
  5. peki admin bey bugün kaçırdım almayı haftaya bana daha farklı bir indirim seçeneği sunulurmu ?

Biraz seri olabilmeniz mümkünmüdür acaba ?

6. mahir_527

mahir_527 User

330 binliği alabilmen için ilk 75 liği alcaksın onu aldıktan sonra 5-10 dk içinde 300 binlik tekrar gelir o pencereye

7. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

O kampanyaları sistem belirliyor yani ne zaman ne kadarlık bir kampanya gelir bilemeyiz.

Keyifli forumlar

8. GM nin yazdıklarını okursan söylediğinin yanlış olduğunu anlarsın dostum, sadece 1 kez %50 indirim kullanılıyor dedi gm

peki teşekkürler umarım haftaya 330 binlik %50 indirim paketi gelir

9. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Rica ederim. Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.