uridium x3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve arcybg tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arcybg

arcybg User

Arkadaşlar uridium 3katı 30 kasım 23:59'a kadar devam ettiğini söyüyor, ancak alacağım zaman bununla ilgili bir bilgi vermiyor.
    Acaba aldıktan sonra mı 3 katı uridium ekleniyor hesaba bilgi verir misiniz?

2. 30 kasım 23.59 a kadar uridium 3 katı olduğuna dair biryerde yazı veya bilgilendirme yok..
    x3 genellikle pazar 20.00 de çıkıyor

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

O Bilgi nerede yazıyor ?

x3 , x2 gibi Katlayıcı Etkinlikleri , çıktığında sadece 60 Dakika boyunca yapılmaktadır.

Katlayıcının aktif olduğu , 60 Dakika içerisinde , Aldığınız Uridiumlar hesabınıza katlanarak eklenir

Bu 60 Dakika geçtikten sonra Uridium alırsanız , Katlanması söz konusunu değildir

İyi Forumlar

4. Modum heralde arkadaş prometheus indirim zamanı içerisinde alınan uridiumları x3 zannetmiş

5. arcybg

arcybg User

Ben 60 dakika olduğunu bilmiyordum, forumda dolaşırken bir arkadaş indirim olduğunu belirtmiş ancak tarihine de dikkat etmemişim, bilgilendirme için teşekkürler konu silinebilir.

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Biz teşekkür ederiz

Katlayıcı kampanyaları sadece 60 Dakika sürmektedir.

Genellikle de Pazar günleri Türkiye Saati ile 20 : 00 - 21 : 00 Arasında çıkmaktadır

İstek üzerine kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.