uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŸÂßGUߣŸ® tarafından 19 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a ben bu güne kadar topladıgım urilere yada harcadıgım urilere nerden öğrenebilirim.
    bi sorum daha olcak bu kış görevlerinde başarılı olan oyunculara ödül verilcekmiş ben tamamını yapmadım ama 30 kış görevini tamamla 2014 başarısını almışım bu etkinlikten bende yararlanabilcekmiyim ?

Son düzenlenen: 19 Ocak 2015
  2. Merhaba,

Uridium sayfasından Balans sekmesine tıkladığınız zaman belirli bir tarihe kadar olan ki tüm gelir giderinizi görebilirsiniz. Ama baştan itibaren göremezsiniz.

İyi Forumlar.

3. öyle dil modum bu güne kadar topladıgım urilerin toplu bi listesi yokmu yani misal 250 m uri topladın gibisinden bi cvp bide diyer sorumada cvp alabilirsem sevinirim

4. Merhaba,

Hayır yok.

Ayrıca mesajı düzenlemeden önceki halini hala görebiliyorum. Mesajı düzenleyerek zaten sormuş gibi davranmayın.

Kış görevlerinin tamamını yaptıysanız faydalanabilirsiniz.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.