uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dadadanista** tarafından 20 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gunde 200k uridium kasiyorum haftada 1.400.000 uridium eder bu uridium ile napiyim
    10 iris apis zeus 16 lwl
    23 lf4 9 tanesi 16 lwl
    7 hangar 2goli 2aegis 2 citadel 1 vega
    golide saturn sentinel spectrum diminisher var
    vegada simsek var
    aegis ve citadelin iki tasarimida var
    40 arge
    10 havuc 7 herkul. iki gune tamamlarim hercleri
    22 levelim
    pet yari ful
    bugun 800 kutuda toplam 10lf4 cikti cok iyi oldu 900kutu daha var 12 lf4 eksik ins onlarida bulurum cephane durumu x4 1m. rsb ema helstrom kirmizi 5li filan onlar 0
    argelerim ful kontak saldiri dizdim. simdi 10dk cubide duruyosam 5dk baskina cikiyorum
    kiskac guve elmas kalp yengec icice bariyer |yarasa yok ciktiginda aliriml
    gemi konfisini nasil dizeyim sizce ve uridium ile ne yapayim

2. özür dilerim konunu kirletmek gibi olucak ama günde 200.000 uri nasıl kasıyorsun?

3. Merhaba ,

Pek ihtiyaç kalmamış gibi fakat LF-4 , Arge yada kapı açıp kapı yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Bende aynı soruyu soracaktım :))

senberk99 ve MaXiMuS bunu beğendi.
  5. surekli tek cubi yapiyorum ortalama 6 saatde yapmis oluyorum 200.000 uriyi cephane asiri derecede fazla x2 ve sab surekli sepsiz dolanmiyorum cok rahat kasiliyo serverin bos olmasinin faydalari :)

6. Konfiye pek bir şey diyemem fakat Uridium ile Kapı yapmayı tercih edebilirsiniz.Getirisi büyük olur.:)

7. senberk99

senberk99 User

kardeaim bence lf4 leri tamamla sonra ful esyalari 16 yap rab al ciktigibda 2 haftada 1 cikiyo geneelde X3 zamani zaten sen de bilirsin kardesim rab al ema al helstrom falan al Jackpot oldugunda gir ama biraz daha gelis derim aanirim Haziranda Jackpot olur gir bence

8. jackpot zorlamazmi ya o zaman kadar tum ekipmanimi 16lvel yaparimda kasar gibime geliyor daha kirmizi sıkmaya alismadimda ne olduysa 3 haftada oldu 3 hafta once 6lf4 20 lwl 24 arge bi aegistim simdi ucurdum gemiyi :) ama jackpotu bi dusunurum onumuzdeki hafta hic uri harcamayacagim zaten rsb ema ya yuklenicem onlarsiz olmaz simdiden tekno fabrikasini kasiyorum hepsinden bi 100 - 200 tane olsun lazim olur

9. hangi serverde oynuyorsun?

10. ingiltere 2

11. şahin94

şahin94 User

6 saatte 200k uri saatte 30k uri eder.buda saatte 30 -35 cubi kesmen demektir yani iki dk bi cubi kesiyon.zaten her haritada 6-8 civarı cubi olur max.nasıl bir hızla kesiyon.gercekten meraktan soruyom yanlış anlama

12. aegisle tamir sıkıntım olmuyor surekli kami kullandigim icin cok protegit patliyo oda var ve x2 sab ile kesiyorum gemi durumum yukarida bellirtiigim gibi hizli oluyor yani arada kutu kasiyorum ama argeyi bozdum kutu argesiydi artik degil yarim saatte 10k gibi bi miktar topluyorum suan .dedigim gibi serverin bos olmasi cok iyi kendi 2-6 haritasinda cubi bittiginde 1-6 3-6 Oyle devam ediyorum onlardan sonra bi 5-10dk pwpde takiliyorum yada kutu topluyorum oyle iste saatte 30 cubi imkansiz gibi bisey anca sw 1. olacan x4 rsb dalican yani saatte 16-17tane filan kesiyorum gibi bisey

13. senberk99

senberk99 User

denerain kardesim bakalim ne kadar ilerloosu.n diger jackpot icin tecrube kazanirsin bu arada siralama kac

14. 170 lerdeyim bi tane konu acacagim az sonra jackpot ile ilgili

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.