uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve askentli tarafından 28 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. askentli

askentli User

iyi oyunlar efendım ben yenı basladım pek bişey bilmiyorum uridium kasabılecegım özel bı harıta falan varmı yardımcı olurmusnuz ?

2. Merhaba ,

İlk olarak gemi ve ekipman bilgilerinizi yazarsanız çok daha iyi yardım alabilirsiniz. Çünkü seviye , gemi ve ekipman gibi durumlara göre haritalar değişkenlik gösterir.

Mesela yeni başladıysanız seviyeniz düşüktür ve ayrıca gemi + ekipmanlar çok iyi durumda değildir. Bu durumda en uygun x-3 ve x-4 haritalarında saimon , mordon , devolarium ve sibelon imha ederek kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

iyi oyunlar kardesim su an bence ilk gorevleri yap ve bir leonov gemisi al acik arttirmadan sonra X2 haritasindaki nocler veya X3 haritasinda saimon loardika ve mordonu kesebilirsiniz

4. askentli

askentli User

teşekkür ederim wegenence mıydı neydı o gemıden aldım teklıfle fakat devolurıum falan zor yav kesemıyorum

5. -Keskin-

-Keskin- User

Nerhaba

İlk başlarda böyle zorlanmanız gayet normal.Geminiz geliştikçe daha da eğlenmeye başlayacaksınız :)
    Başka bir sorunuz var mı acaba ?

İyi forumlar

6. askentli

askentli User

hayır teşekkür ederim efendim kolay gelsin :)

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forum ekibi olarak biz teşekkür ederiz.

Öncelikle başlangıçtaki görevleri yaparsanız alacağınız ekipman ödülleriyle biraz güçlenebilirsiniz.

Skylabınızı geliştirerek Kredi kasabilirsiniz.Skylab hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

LF3,BO2 gibi ekipmanları ihaleden alabilirsiniz.

Bir klana üye olup kredi ve yaratık kesme konusunda yardım alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

8. askentli

askentli User

efendim kullanabılecegımız kupon varmı veya kupon diye bişey varmı ? :) :)

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kupon ve Promosyon kodları ile ilgili buradan yardım alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

10. askentli

askentli User

Teşekkür ederim

11. Rehber

Rehber Guest

Biz teşekkür ederiz.Başka sorularınız yoksa konuyu kilitliyebiliriz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.