Öneri uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Schatten_190 tarafından 26 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar 155 k uri var

gemi aegis

lf3 23 civarı

bo2 23 civarı

pet 7 lwl kullanmıyom pek

extralar full

11 arge

7 iris

2. hangar var

skylab tam

1 hafta boyunca %25 indirim var

evet neye harcıyim 155k uriyi şimdi ben kapılaramı harcıyim arkadaşlar ? alfa bitti 3 parça beta için 35 civarı bi parça gamma için diğer kalanlar 1-2 parça fln

2. darko_pro1

darko_pro1 User

Argeyi artırabilirsin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Nisan 2015
  3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Üyelerimizden fikir almak istediğiniz bu tür konuları Yeni Başlayanlar kısmına açınız

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

Keyifli Forumlar

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Görevliler varken sizlere uyarı yapmak düşmez tekrarında gene aynı şekilde ceza alacaksınız.

İyi Forumlar

5. darko_pro1

darko_pro1 User

Özür dilerim modum tekrarı olmaz bu konuda uyaracağınızı biliyordum zaten bu yüzüdende kısa yazdım ama yanlış olanlarıda uyarmak istiyorum üye olmanın kötü yanıda bu :(

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Fm lik başvurusu yapabilirsiniz bizlerde başvurularınızı değerlendiririz eğer ki kriterlere uygun iseniz. Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar

7. darko_pro1

darko_pro1 User

Yaş uymuyor modum uysa bile net üzerinden işi becerememki ama beleşden fm olarak alırsanız başvururum :D

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaşın konusu meşgul etmeyelim lütfen

İyi Forumlar

9. senberk99

senberk99 User

150k uri fazla işine yaramayabilir ama bence alpha beta gamma falan kapıların hepsini palla ile aç lf3 sayını 31 e çıkar hızlıca (8tane lazım bu da 80k uri) argeyi 24 e ayarlı olarak biraz arttırabilirsin birde peti kullanmalıısını ve hemen 8 lv yapıp hammadde toplayıcı 3 + kamikaze 3 almalısın (75k uri)

10. tamam kullandım full arge aldım argem 18 şuanda bu gece son irisimi alıcam yarından sonrada günde 3-4 er tane lf3 ve bo2 alıcam fulleyecem 2 hafta içinde kendimi fulledikten sonra argeyi fulleyecem yavaşça fullenince peti fulleyecem^^

11. tr3 serverinde oynuyorum.sayın adminim bu nasıl adalet.4 . 3 pvp haritasında kamufle aldım kutu topluyorum. *****(MMO) nikli şahıs kamufle bir şekilde 3 sefer ema ve gemi özelliğini kullandığım halde 2 sefer beni kesti.nasıl kamufle görüyor.bizi enayi yerine koyuyorlar.biz hala adaletrin olduğuna inanıyoruz.sizin taktirinize bırakıyorum.ya bunlar admin yada adminler tarafından korunuyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Nisan 2015
  12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak kamufle iken sizi kimse işaretleyemez ve kesemez diye bir kural yoktur. Mini haritada nokta halinde gözükmektesiniz ve gemiyi hareket ettirirken sizi işaretleme imkanı mevcuttur.

İyi Forumlar

13. Sayin admin im dogrudur küçük haritada görüşüyoruz. Ama 3 defa ema attım ve sarı vegayim geminin özelligini açtım yinede isaretleyip kesiyor ve bunu en az 3 dört defa yapıyor. Siz inanıyor musunuz buna. Program kullanmadan imkansız. Bir sefer işaretler iki sefer işaretler Ama bu kadarİda fazla.

14. adamda bot var baske neolcak ;)

15. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Oyuncuları hile ile suçlamak forum kuralları gereğince yasaktır.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.