Öneri uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve andermo83 tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. andermo83

andermo83 User

675,000 uridium harcama sizce mantıklımı(vip+indirim mevcut)
    1. 1 zeta acacagım 9 havoc 10. için 150k uri oraya gitti diyelim 50k geri geldi,
    2. kalan 575.000 uridium 345.000 zeus alınacak(16 parca anahtar acamıyorum zeus günleri genelde gececi oluyorum 5 ayda 16 parca siz düşünün artık)
    ekipman 9 lf4 9 iris 16 lvl hepsi gemiler var 10 hangar 32 arge
    en son işlemlerden sonra 230k gibi bir uri kalıyor sizce ne yapmalıyım?

2. senberk99

senberk99 User

kardşeim 10.havocun geleceği kesin değil belki 1-2zeta daha gerekebilir duruma göre bakarsın ayrıca herküller kaç tane o da 9 ise 1-2 de kappa yapabilirsin...

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kalan uridiumu lf4 için lf4 günlerinde kutu açabilirsiniz.

İyi forumlar

4. Traubbe

Traubbe User

Kalan uridium ile Zeta aç ve tamamla eğer Havoc tasarımı gelmezse bir daha denemeni tavsiye ederim.Vip+Avantaj varkende Ganimet Anahtarları alabilirsin her haritada 3-4 tane aç daha sonra başka haritaya geç belki bu senin şansını arttırır.Zeus için fazla acele etme.Zeus gününde bi kere daha şansını dene eğer parça hiç çıkmassa ben dayanamam artık diyorsan Uridium ile geliştir.Kalkanların İrislerin LF-4 LF-3lerinde şu anda full ise eksiklerin Zeus-LF-4 kulandığın gemine göre fullemek(Görüldüğü gibi kolay değil elbette) Havoc Tasarımın ve Arge.Argeni 35-40lara kadar yükseltmeni öneririm bol bol Zeta kapısı yap.

5. andermo83

andermo83 User

şimdi cevaplar için cok saolun fakat zeus günü online olamıyorum lf4 günü cok nadir denk geliyorum düşünün gemiyi hep uri ile bu hale getirdim diyebilirim 400 saat oynama sürem var :S o yüzden anahtar ile zeusu bu güne kadar 16 parca yapabildim o da zeus günlerinde hepsinde ortalama max 4 kutu açabildim sonuc bu :S zeta son 1 havoc kaldı scor 18/9 tabiki dediğiniz gibi cıkmazsa 1 tane daha acıcam ki 15/9 yapmıstım 3 kapı boş cıktı bunda cıkar diye tahmin ediyorum cıkarsa net gelir 230k kalacak tabiki gelmezse 1 zeta daha acıcagım :S tekrar tşk ederim yorumlar için bu arada şimdi aklıma geldi 70k uri de zeus u geliştirmeye gidicek ortalama kalan 150k falan kalıor

6. senberk99

senberk99 User

kardeşim şu an senin için güve iyi olabilir 130k uri kalıyorsa güve varmı?

7. andermo83

andermo83 User

ucus düzenleri full pet full :S

havocu da aldık :) şimdi zeus 19/10 da tamamdır havoclar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 May 2015
  8. Traubbe

Traubbe User

Hadi hayırlı olsun :)

andermo83 bunu beğendi.
  9. andermo83

andermo83 User

tşk ederim :)