Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Constantin68 tarafından 23 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 21:06:2015 saat 20:32 saatleri arasında 3 katı uridium cıkmıştı . Hemen gittim yükledim . ama aradan 2 gün geçti halen uridium gelmedi . 48 saat içinde yatırılır diyorsunuz aradan 48 saati geçti nerde uridium ??? . tamam bizd anlayışsız dğiliz sit cok yoğun anlarız da 48 saati gçti ya bizimde işimiz gücümüz var kapıya giricem giremiyorum kii . bir an önce işleminizi yapınız.

2. Ödemeyi havale ile yaptıysa x3 den yararlanamazsın.

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Sorununuzu Supporta Ödeme sorunları bölümünden bildiriniz lütfen.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Haziran 2015
  4. :)) mail at hemen halederler

5. ya attım supporta bilgilendirdim kimse ilgilenmiyo bu nasıl sistem ya 45 tl boşamı gidicek

ben herzama atmden yolluyorum hepde geliyo bu sonuncusu gelmedii!!!

6. Merhaba ,

Support'a bildirdiyseniz yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir. Biraz daha sabırlı olmaya çalışalım lütfen.

İyi forumlar.

7. ya abicim aradan 56 saat geçti sen ne sabrından bahsediyorsun ???

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Lütfen uslubu bozmadan hitap edelim ortada bir sorun varsa ve bundan dolayı hakkınız ihlal edildiyse gereken yapılır hakkınız ödenir.
    Supportan önce basit ödeme sitesine giriniz kaydınızı alışveriş işlemini yaparken yazdığınız maille yapınız ve oradaki yetkililerlede konuşabilirsiniz. İşleminizin ne durumda olduğu oradada gözükür.

İyi Forumlar.

9. basit ödmeye girdim orda ne onaylandı nede iptal edildi 2 sinide yapılmamış nyse bgnde bekliyelim bakalım ne olcak

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Size şunu önerebilirm,ödemenizi atm/havale tarzı yapıyorsanız basit ödemedeki bakiyenize önceden paranızı bekletirseniz x3,x2 gibi etkinliklerde işleminizi basit ödemeye girip kendiniz hemen onaylıyabilirsiniz. Detaylı bilgi için yine oranın destek ekibiyle konuşun net bi bilgilendirme yapılır size bu sizin için daha iyi ve güvenli olur.

İyi Forumlar.

11. Editör Uridium gelmedi ne olcak peki Supportan da haber yok . Anlaşılan benim para gitti . Sizin Sistemde böyle olur .

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Tekrardan ticket numarasıyla yeniden yazınız lütfen.

İyi Forumlar

13. ticket derken ?

14. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Supportta yazdığınızda size verilen ticket numarasıdır. Ticket numarası hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

15. [Ticket#2015062310010433] , [Ticket#2015062310006297],[Ticket#2015062210010855],[Ticket#2015062210007691]

16. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu ticket numarasını foruma değil supportta atacağınız maile ekleyiniz. Her mailiniz 48 saat süresi vardır eğer ki 48 saat içinde birden fazla yazarsanız mailiniz spam olarak gözükür ve sizlere daha geç cevap verilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.