Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve trollcake1 tarafından 5 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. trollcake1

trollcake1 User

Hepinize merhaba . 1.5 - 2 aylık bi hesabım var Amerika Batı sunucusunda ;
    4 hangar Goliath( Spectrum - Referee - Kick - Goal tasarımları mevcut ) Vega Aegis ( Elit tasarımını ihaleden alıcam bu hafta içinde ) Leo.
    Genelde kutu topladığım için goliath kullanırım. Gemim 2 lf4 ( Göreve çok az kaldı 1 hafta içinde 3 olucak ) , 40 lf3 , 22 B02 . Güve ve Kalp uçuş düzeni var. 16 argeyim . Vıp yok ama bu aydan sonra almayı planlıyorum .
    3 zeta yaptım 3 havoc çıkardım . 1 tanede epsilon kapısı . 4.zetam 90 parçada 2 güne açarım heralde .

Fakat bundan sonra nasıl bir yol izlemem lazım ? Kutuda uri ve gg kasıp her ikisinide kapılaramı basmalıyım ? Eğer basıcaksam zeta mı kappa mı ? Argelerini arttır diyceksiniz zeta kapısı yapıp onun ödüllerini full günlük dosyarına basmak daha mantıklı olur gibi geldi. Bu saatten sonra uridium çok çok işime yaramıycağını düşünüyorum . Apis , kıskaç , elmas , kamikaze ve pusat tasarımları tek düşündüklerim . Sizce kapımı , bu eksiklermi yoksa yeşik ganimet anahtarımı ?

2. userqq

userqq User

Bence kutu toplamaya devam et fakat goli ile değil vegayla yapabilirsin veya spearhead alabilirsen daha iyi olur özel yeteneğinle saldırılardan kaçarsın ve hızın artmış olur goliye göre uriye herzaman ihtiyaç vardır sakın olmadığını düşünme :D bence kutu toplamaya devam et ard arda zeta yap derim hem arge yaparsın hem özel günlerde kutu açarsın apis zeusu artırırsın hemde havoc fullersin arada bir tanede epsilon yap istersen ilk seferde lf4 kesin uridiumla da kafandaki diğer diroit dizilimleri ve pusatı da alabilirsin orası sana kalmış ama bence kutudan aldığın uriyi de kapıya yatırma derim :)

3. Katlayixi varsa sphered alip surekli kutu toplayin pvplerde.Yoksa katlayici alin derim.Saattte pet+siz 10 kdan fazla uri kasarsiniz saatte katlayici ile +gg+cephane geliyor.Kiskac gereksiz pusatta gerekesiz fakat apis elmas ve kamikaze hemen almalisiniz.Zaten vip alacakmissiniz o zaman hemen alin kamikazeyi aedindan elmas ardindan apis alin.Sonrada zeus gununde kutu acin derim.

4. trollcake1

trollcake1 User

Vegayı , goliatha göre daha az savunmasız olduğu için kullanıyodum , goli ve kalp 367k can 400k kalkanla istasyona kadar kaçıyorum bırakıyolar zaten ama spearhead konusunda haklısın alınması lazım , teşekkür ederim
    Pusatı daha almam zaten , günde 50k uri kasıyorum 250 gg dersek günde 750 gg olur 3 4 günde zeta demek oluyor buda . Teşekkür ederim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.