uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tolgareis123213 tarafından 29 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaa ben toplada 12,50 tllik bir uri çekitm bşada mesaj gelmedi yarım saat boyunca 2.attım 2. geldi onayladım mesajı bi süre sonra birden fazla mesaj geldi ve ben suan fazladn para harcadım sitem haıtası bu 243 bin ur geldi ama benim istedigim sadece 80 bin uri bunu geri kalanı iade etmek istiyrum mümkünmü ?

2. benimde 600k uri gelecekken 75k uri geldi supota mesaj attım cevap yokkkkk

3. Merhaba ,

Sistemde bazı nedenlerden dolayı oluşan gecikmeler sebebi ile olmuş büyük olasılıkla ve bildiğim kadarı iade işlemi olmuyor. Fakat gerekli bilgilerinizle birlikte support'la iletişim kurabilirsiniz.

Siz de gerekli bilgilerinizle support'la iletişim kurunuz.

İyi forumlar.

4. Şuan support felç olmuştur :D

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  5. modum 5685 e attigim tüm mesajlari ekran görüntüsünü alıp supota attım saatli ayrıntısına kadar bana geri uri iadesi yaparlar mı acaba yoksa mahkemeye başvur mayı düşünüyorum

6. Merhaba ,

Support yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir. Fakat ayrıntısını bilemiyorum.

İyi forumlar.

7. modum size de fotoğrafları atayım mı bide siz bakın

8. Merhaba ,

Bana atsanız da benim yapabileceğim bir şey yok. Yani oyuna müdahale etme yada hesap incelemesi v.b. yetkilerimiz yok maalesef.

İyi forumlar.

9. anladım ama bu durumkonusunda ne düşünüyor sunuz geri uri tahsili yapılır mı yoksa hiç uğraşıcam modum aynı fotoları supota da attım ödeme sorunu dedim alınacak geri verilmedi dedim yani sizden ricam supot bana olumlu döner mı bu fotolar karşısında çok muzdarip durumdayım yarında mesai var :(

10. Merhaba ,

Şu anda kesin olarak verilir diyemem çünkü inceleme sonrasında çıkacak sonuca göre iade edliebilir. Genelde bildiğim kadarı ile alışveriş esnasında oluşan sıkıntı kullanıcı taraflı değilse telafi ediliyor.

İyi forumlar.

11. anladım modum ben mesajimi attım gecikmeli onay geldi evet dedim gecikmeli başarılı dedi ve 75k uri geldi tamammen pay toga dan kaynaklı

12. Merhaba ,

Support'tan gelecek cevabı bekleyiniz.

İyi forumlar.

13. MAK1453

MAK1453 User

evet arkadaşlar bende aynı durumdan muzdarip oldum malesef. istenilen ödeme bilgilerini verdim hatta birden fazla farklı yetkili ile e-mail de görüşüp aynı işlemi tekrarlattılar. cevap bekliyorum.sorunun paytogodan kaynaklı olduğu söylendi. bize geç ulaşıyor denildi. muhtemelen vereceklerdir aynı sorunu yaşayan bir kaç arkadaşa rastladım oyun içerisinden veriyorlar denildi yalnız şuan için beklemekten başka bir seçeneğimiz yok gerekli işlemleri yaptık umarız verirler.

14. ben telefondaki mesajları çekip supota attım yarın gelecek cevap 600.000 uri gelmesi lazım bakacaz

15. MAK1453

MAK1453 User

bizlik bir durumun olmadığını kesinle biliyoruz. şayet öyle olsa support muhtemelen 1. veya 2.ci cevapta olumsuz cevap verecekti.resimler istenildiğine göre geri vericeklerdir.olması gerekende budur.bizler kadar onlarda farkındadırlar diye diliyorum inş. ilginç olan kısmı maili attıktan sonra bir yetkili ile görüşüp sonrasında cevap yolluyorum başkası çıkıyor sorun neydi diyor yani birbirleri ile iletişimsiz olmaları bize olumsuz yansıyor tam 4 kez farklı kişiye durumun analizini anlatıp defalarca ödeme ile ilgili gerekli resimleri gönderdim.

16. bana halen mesaj gelmesi yarın 4 gibi gelicek

17. MAK1453

MAK1453 User

size ne zaman dönüleceğini bildirdiler mi saat olarak

18. en az 1 iş gününde dönecez dediler

19. MAK1453

MAK1453 User

oyun içerisinde bi kaç arkadaş çarşamba verirler bizede aynısı oldu diye yazan arkadaşlar var umarız yarın çözerler mahcup olmayız inş

20. inşallah verirler başka bi durum olunca hemen yanıt verirlerdi şimdi baya beklediler