Uridium

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Kraops, Jan 20, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kraops

Kraops User

Arkadaşlar Şimdi Zetaya 500gg felan kaldı 150gg felan var zetayı yapacam 50k uri gelecek 50 k da bende var hergun 30 20 felan kasıyorm bişeyler sizce onları napayım 2lf4 full lf3 full bo2 full hız 8 iris 2 havoc 14 arge kalp güve var 130m credi var uridiumları zetaya harcamak bana israf gibime geliyor vip + indirim var 450 anahtar var 20 de zetadan gelecek sizce uri ile arge mi yapayım burgumu alayım anahtarmı alayım geliştirmemi yapayım sizce ne yapayım ?

2. DARKLORD

DARKLORD User

günlük dosyaya dükkanda indirim gelince 24'e göre arge yap bence

3. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Gemi özelliklerinize göre argeniz biraz düşük gibi.Arge puanınıza öncelik verebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

4. havoçları tamamla bence

5. zeta candır kardşe ya aman vazgeçme :) kappa yapınca degerinni anlarsın 2.100 gg açılıor kapı sonu toplam 30 k veriyor yartıklar zetadan zor + %25 lf4 %25 multi destek %25 hercules %25 boş
    ben 22 kapap yaptım 7 tane aldım 2 tanede etkinlik gorevinden aldım 9 oldu son hercules ama çıkmıor :) 1 hercules için 3 kappa yaptım yani :)

havoçlar fulenene kadr zeta yap arge veriyor zeta kutu anhtar veriyor uri veriyor x4 veriyor kuçumsenmiycek bir kapı .

anahtar 25 .1,500 = 37,500
    arge dosyası 50.300 = 15,000
    yartıklar = 50.000
    +______________________________
    102,500 uridum degeri kazanıyorsun

zeta indirimle 105k fln açılıyor .

Thread Status:
Not open for further replies.