Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ooopaşa tarafından 28 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ooopaşa

ooopaşa User

herşey ful irisler havoc ehrcules lf4 benim kısa sürede 500 bin uri kasmam lazım nereden nasıl kasabilirim hangi yaratık daha mantıklı veya kutu toplamamı daha mantıklı?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kutu toplayabilirsiniz, şuan özel kutular var.

LoW yapabilirsiniz, LoW'daki tüm yaratıkları keserseniz 1 saatte yaklaşık 25-30 bin uridium kasabilirsiniz.

Cubikon kesin, sabahları pek kimse olmaz rahat kesebilirsiniz.

Kış etkinlikleri var şuan, İce Meteroid çıktığı zaman kaçırmanızı tavsiye ederim.

İyi forumlar.

3. ooopaşa

ooopaşa User

özel kutular şuanda yok zöel kutular varken cephane yönünden oda mantıklı oluyor
    low tek başıma zor olmazmı? veya low u tek başıma 1 saatte bitirebilirmiyim? grup olarak girdikmide o uri yarıya bölünecek
    cubikon mantıklı geliyor cubiye 2 ağır konfide aegislemi gitmemi önerirsiniz goliylemi?
    kış etkinliklerinden pek fazla ben kar edemedim
    cevaplar için teşekkür ederim

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Cubıkonu Aegisle kesebilirsiniz,fakat her zaman şunu öneriyorum,Cubıkonu tek kesmek pek karlı değil.

Gruptaki bir kaç arkadaşınızla keserseniz daha karlı olacaktır.

Pvp haritalarında kutu toplayıp,kapı açabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.