Destek Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALEM_NURDAGLI_GÖRSÜN tarafından 28 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamın Aleyküm.
    Arkadaşlar gemim 18 lf-4, 9 iris, 30 Arge. Solace-Venom-Sentinel-Aegis-Legend Tartarus var. Uçuş düzenleri tam. Mermilerde iyi seviyede. Uri kasmak için ne yapmam gerekiyor. Vip-Katlayıcı ve indirim paketim de var. Sürekli zeta yapıyorum, en karlı kapı olduğu için. Haftada en az 5 tane. x2 günlerinde ( pazar ) bitiriyorum. Havoclar 6 tane, bir türlü fulleyemedim. Önerilerinizi bekliyorum.
    Herkese kolay gelsin, saygılar.

2. Katlayıcın bitene kadar 4-x haritalarında kutu toplayabilirsin petin ile cubikon kesebilirsin low kapısı yapmanı öneririm diğer arkadaşların da fikirlerine bakarsın ama temel uri kasma taktikleri bunlar zaten zeta da yapıyormuşsun bunları da eklersen mis gibi uridium kasarsın.

ALEM_NURDAGLI_GÖRSÜN bunu beğendi.
  3. İlgin için teşekkür ederim. Cubi keserken genelde düşmanların gazabına uğruyorum. 4-x haritalarında kutu kasmak bir yerden sonra İllAhllah dedirtiyor. Low kapısı için arkadaş grubum var lakin Albay oldukları için daha çok hades dönüyorlar. Ben zetaya mecburum.

4. Bykurt21

Bykurt21 User

Ben zetaya mecburum bilemezsin ...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.