uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 24seba24 tarafından 11 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 24seba24

24seba24 User

uridiumumu en sağlıklı nasıl harcayabilirim

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Ne kadar uridium var ve neyiniz eksik?

İyi forumlar.

3. 24seba24

24seba24 User

irisim eksik ama açık arttırmadan alınabiliyor bide kalın sıkmak istiyorum

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba ,

Öncelikle kendinize bir hedef seçmeniz lazım amacınız savaşmak ise argede ona göre geliştirme yapmanız lazım kalın sıkmakta bunun içinde irislerinizi ihaleden takip edip ordan alım yapabilirsiniz .

iyi forumlar.

5. 24seba24

24seba24 User

ona göre geliştirme yapmadan kastınız nedir ?

6. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Geliştirmeler lazerlerin,kalkanların,irislerin,roketatarlerın gelişmelerini yaparsın ve argede savaşmak istiyorsan ona göre arge yapıcaksın savaşmak istiyorsan mayın ve roket argelerini yaparsan vuruşun daha farklı olursun .

iyi forumlar.

7. Tauly__

Tauly__ User

Benim tr5te bir hesap var.6 irisli.6'sını da crediyle aldım.Bugünde 7.yi alacakmışım gibi görünüyor.Skylab sağolsun :D:D urdiumunu hiçbir şeye verme.500 600 k uri yapana kadar biriktir.Sonra indirim paketi al ve hepsini zetaya bas...500 k uriye zaten zeta dönsen havoclar fullenir, bir sürü anahtar bir sürü günlük dosyası gelir.Bir de uridiumunu pete harca.Mesela pet ticaret modülü sv3 al . Ticaret modülüyle promerium satışı yap.Credi+credi+credi kas bol bol....

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  8. FastPick

FastPick User

Güzel kardeşimönce gemi özelliklerini yaz sonra uridium miktarını en son amacını(pvp,kasılma vs) yaz sana daha sağlıklı yardımcı olurlar

9. 24seba24

24seba24 User

sağolasın

10. 24seba24

24seba24 User

bu zeta dedin ya havoclar felan onlar ne oluyor bi de nasıl anatar ve günlük dosyası geliyor

11. Zeta Galaksi kapısıdır. Şuan bulunan kapılar arasında en kârlı kapıdır. Çifte Ödül günü olan Pazar günü Bitirdiğinde 12.000.000 tecrübe puanı 400.000 şeref puanı 35.000 Uridium 25.000 x4 lazer Korsan Anahtarı ve 100 Günlük Dosyası alırsın. Anahtarlarla apis zeus parçası, lf4 gibi şeylere önem verirsin. Çıkan günlük dosya ile argeni dizersin. Bence şuan yapman gereken Zeta kapısı. Tabi geminde lf3-bo2 full ise

12. 24seba24

24seba24 User

şu anda benim zeta kapısınDA 111 parçadan sadece 1 tane var benden bunu tamamlamamı mı istiyorsun

13. Sen daha galaksi kapılarını bilmiyorsun :) Uridyumla yada avantaj kutularından çıkan enerji ile o kapıları tamamlıyorsun. Onu bitirince x-1 haritada kapı yerleşiyor. Oraya atlayınca sana sırayla yaratıklar geliyor. Hepsini kesince ödüller hesabına ekleniyor. Her kapının ödülü ve gelen yaratıkları farklı oluyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2018
  14. Okyanus

Okyanus Guest

Merhabalar,

Forum kuralları gereği normal oyuncuların link paylaşması yasaktır.Cevabınızdaki ve imzanızdaki linkleri kaldırmanızı rica ediyorum.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2018
  15. Tauly__

Tauly__ User

Kardeşim galaksi kapısı bu oyundaki en önemli unsurdur.Bana göre galaksi enerjisinden daha önemli bir şey yok
    Her ne istiyorsan en iyi kapılardan elde edersin.Arkadaşın da dediği gibi zeta kapısı bu oyunun en karlı kapısıdır.İstersen avantaj kutusu topla istersen de korsan haritasına gidip palladium topla ama uridiumunu da öyle lf3 b02 kalkanı gibi kolay alınacak şeylere harcama

16. Şu ana kadar uyarılmadan linklerim siliniyordu. Biraz geç oldu ama bildirdiğiniz için teşekkürler.

JUPlTER bunu beğendi.
  17. 24seba24

24seba24 User

peki arkadas yukarıda zeta kapısından 100 dosya geliyor dedi onunla sadece 1 tane arge olur urıdıumumu argeye harcasam nasıl olur

18. Tauly__

Tauly__ User

İşte diyorum ki alabilirsen eğer indirim paketi + vip alıp uriyi zetaya bas karlı çıkarsın.En azından havocları fulleyene kadar.Sonra da kappa yapmaya başla.Bu kez de yine indirim paketi + vip'le kappaya bas urileri.Yani arge alma hiç gerek yok.Eğer savaş argesi yapıcam diyorsan önce savaşabilmen gerekir savaşabilmen için de gemin güçlü olması gerekir gemin güçlü olması için de önce lf4'ler, havoclar ve herküller lazım sana...Bunun yanında da elit cephane ve ema,insta...Yani sen gemiyi güçlendirmeden arge almaya çalışma derim bir işe yaramaz ki :D

19. 24seba24

24seba24 User

kappa ne oluyor bir de kapıları pazar günü değilde başka bir gun tamamlasak birşey farkeder mi

20. Merhaba,

Kappa bir Galaxy Gates Kapılarından biridir.

Kapı detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Pazar günü kapılarınızı yaptığınızda Çift Kat Ödül gününden yararlanabilirsiniz, diğer günlerde bu geçerli değildir.

İyi forumlar dilerim..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.