uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 25 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ygafff

ygafff User

sa arkadaşlar ben uridium kasmak istiyorumda goliyim 4 iris full lf3üm 12 seviyeyim cubilerin oraya gidiyorum ama orda bir cubiyi grup ile kestiğimizde yaklaşık 80 uridium flan veriyor ama adamlara bakıyorum ful zeus goliath tasarımı flan bunlar bu şekilde mi uridium kasarak bunları almışlar yoksa para vererekmi eğer kasarak yaptılarsada nasıl daha hızlı uridium kasılır ?

2. Merhaba ,

Para yatırıp yada uridium biriktirip ganimet kutusu alarak parça bularak veya çıkan parçalarla fiyatını indirip sonra uridium ile almış olabilirler.

Tek olarak cubikon zorlayacaktır yada uber npc'ler. Görev yapabilirsiniz yada sık sık galaksi kapısı yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. _AKRABAT_

_AKRABAT_ User

Merhaba,

Modumuzun dediği gibi kapı yaparak uridium kazanabilirsiniz. Ayrıca kamuflajla kutu toplayıp ta saatte ortalama 3000 uridium toplayabilirsiniz.

4. ygafff

ygafff User

peki bişey sorucam bu kapı için ben alfaya 18 parça verdim şuanda da 1.5k uridium var hep galaksi kapısınamı yatırayım topladığım uridiumu ?

5. _AKRABAT_

_AKRABAT_ User

Merhaba,

Benim fikrim palladium toplayın kapıya uridium vermeyin. Topladığınız palladiumlarla kapı yaparsınız uridiumu da argeye harcayabilirsiniz. Ayrıca skylabtan da hammadde yollayarak credits kasabilirsiniz. Crediyle açık arttırmadan günlük dosyası da alabilirsiniz.

6. ygafff

ygafff User

palladıum ne işe yarıyor bende 1 adet var ve argem 16

7. Merhaba ,

15 adet Palladium 1 adet Galaksi Gate enersi demektir. Diyelim ki 3.000 deponuz var ve 3.000 tane palladium topladınız. 5-2 haritasında orta kısımda takas yaparak 200 galaksi enerjisi elde edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ağustos 2014
  8. M_U_T_T_İ

M_U_T_T_İ User

Uri kasmak için 5-2 ye git interceptor kes 100 tane kessen saatte 2000 uri elde edersin ama rütben düşükse sakın gruba girme annilhantörden 15 uri fln alırsın...

9. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

5*3 korsan haritasının alt kısmında sisli bölgede bulabilirsiniz.

Konu zaman aşımına uğradığından kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.