Urıdıum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve free_dogansun1 tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uridiumda çekicemde bişey anlamadım [​IMG] yüzde 10 neyi ifade ediyor ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2014
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Aldığınız her uridium için verilir ve kod olarak hanenize yazarki bu kodlar daha önce hiç uridium almamış birine verdiğinizde ve o bu kodu ilk kez uridium alımlarında kullandığında size o kişinin aldığı uridiumun %10 unu kadarını almanızı sağlar görmüş olduğunuz %10 bunu ifade etmektedir siz direk bu %10 unu kullanamazsınız.
    Promosyon Kodları konuyu incelerseniz daha geniş bir bilgi edinebilirsiniz

3. Bu kodlar kaç senedir bende var.Paylaşmak isterim forumda isteyen yararlansın.Ama sanıyorum ki kimse bu koddan faydalanmıyordur.

4. Nasl yni beleş kod mu buluoz anlamadım :S

5. Daha önceden uridium aldığım için kod verdiler.Bu kodları daha önce hiç uri çekmemiş birine verirsem hem ona hemde kendime çektiği urinin %10 kadar kazanmış oluruz.

Ama bunu kimsenin yaptığını düşünmüyorum.

6. OOoo yni ben para çekçem ikimiz aynı uriyi alcaz ne kdr iyi ha bi para çekioz arkadaşımızada uri almış oluoz böle klan dizeriz :D

7. Merhaba ;

Şöyle bir düzeltme yapmak istiyorum. Siz mesela bir uridium çektiniz, her uridium çekimlerinde %10 promosyon kodu geliyor. Bu promosyon kodunu DAHA ÖNCE HİÇ URİDİUM ÇEKMEMİŞ biriyle paylaşırsanız, ve o kişi de sizin vermiş olduğunuz promosyon kodu ile uridium çeker ise çektiği uridiumdan %10 siz de pay alırsınız. Fakat uridium çekenin uridium'undan herhangi bir eksilme olmaz.
    Keyifli Forumlar.

8. Haa anladım şimdi tşkürler modum...

9. Şimdi ben uri çeksem onun yüzde 10 u bana gelcek mi

10. Merhaba ,

Siz hiç uridium almadıysanız ve bir arkadaşınızdan kod alıp aktif ettiyseniz uridium alırsanız aldığınız uridium'un %10'u hem size hem kod'u veren kişiye gidicek.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.