Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «««тмĈ♏ĿßRҚтм»»» tarafından 19 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Normalde Gamesultan 5 TL-lik E-pin yazıyor.Ama Uridium satın al'a gelince 3.50 tl yazıyor.Nasıl yani anlıyamadım ben bunu ? 5Tl'lik kodu yazınca 3.50 tllik gelcek mi ?

2. Merhaba ,

Normalde 5 TL olan şey şu anda indirimden dolayı 3.5 TL oluyor. Bu nedenle E-pin fiyatları yeniden düzenlenmiyor. Süreli olduğu için genel E-pin yapısını değiştirmiyorlardır.

İyi forumlar.

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Ek bilgi olarak, Gamesultandaki epinler TL bazında, ve bigpointte aynıları olmayabilir. Bu tür durumlarda 5tl lik epin alıp 3,5 tl lik uridium satın aldığınızda sistem kalan 1,5 tl nizi aynı epin koduna aktarır. Yani o kodda 1,5 tl daha kullanım hakkınız bulunur. Alacağınız ürünlerde bu tür miktar uyuşmazlığı var ise , endişelenmeyin. Sistem size kalan tl hakkınızı kod verir. Örneğin 70tl lik alışveriş yapacaksınız fakat o miktarda kod yok 60 ve 10 tl lik kodları girerek bu kodu oluşturabilirsiniz. max 6adet kod girebilirsiniz. Kodu girdiğinizde satın al diyerek değil mavi kutucuğa tıklayıp kodu onaylayıp yeni epin satırını aktif edebilirsiniz. resimdeki kırmızı kutucuk

Çok detaylı anlatım oldu, birini yaıznca diğerinide yazmak istedim, nerdeyse epin ile ilgili tüm bilgiler mevcut. Konuyu kilitliyorum, sıkıntınız olduğunda yeni konu açmaktan çekinmeyiniz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.