Uridium'la en mantıklı ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AMAZON16 tarafından 2 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AMAZON16

AMAZON16 User

35 lf3 25 bo2 8 iris 15 arge Goliath'ım var. Katlayıcı aldım 300k uridiumum var apis zeus gününü mü bekliyip yeşil anahtar mı alayım yoksa argemi yapayım yoksa diroit uçuş düzeni mi alayım en mantıklısı hangisi bu arada apis parçam 10... TEŞEKKÜRLER

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence argenizi tamamlamanız daha mantıklıdır yada apis için uğraşacaksanız kutu alarak zeus gününde arama yapınız hem LF4 hem APİS hemde ZEUS için şansınızı deneyiniz.

3. AMAZON16

AMAZON16 User

çok teşekkürler zeus günü en mantıklısı o zaman peki zeus günü hakkında bilginiz var mı acaba dün %50 tp vardı bugün ganimet anahtarı ve günlük dosyası acaba yarın yada yarından sonra neler var ?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Genelde bu satışlardan sonra ya LF4 2 kat şans ya APİS yada ZEUS günü çıkıyor ama hemen değil bir kaç gün sürebilir beklemek gerekiyor çıkış zamanlarını bilemiyoruz.

5. AMAZON16

AMAZON16 User

çok teşekkürler kolay gelsin

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bende fikir belirtmek istedim. Kalp uçuş düzenine sahip değilseniz onuda almanızı tavsiye ederim geminiz full lf3 düzeyinde olduğu için işinize yarayabilir. diğer urilerinizle 24 arge tamamlamanızı daha sonra biriktirecekleriniz ile ise zeus gününde anahtar almanızı ctavsiye ederim ben öyle yapardım en azından.

Keyifli Forumlar

7. AMAZON16

AMAZON16 User

Teşekkür ederim papatya ama sizinle mesajda bişey konuşabilir miyim acaba ? yada öyle bişey mümkün müdür ?

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arge yapmalısınız.Apisi zamanla zeus günlerinde kutu aça aça tamamlayabilirsiniz.Geminiz biraz toparlanınca uçuş düzenine bakarsınız.

İyi forumlar

9. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Biz moderatörlerin üyeler ile özel mesajlaşması hem etik değildir hemde yasaktır. Bir sorununuz sorunuz varsa buradan sorunuz.

Keyifli Forumlar

10. AMAZON16

AMAZON16 User

Ben yan çarımdan konuyu desteklediğim için ban yedim aynı ıp dan olduğunu bulmuşsunuz fakat tamam destekledim orda haklısınız ama biz 3 kardeşiz aynı ıp da oynayan yan çarım değildi kardeşimin çarına girip yapmıştım ama biz kardeşlerimiz arasında konuya yazı yazamıcaz mı hiç bu nasıl olucak peki ? desteklemenin 1 hafta ban yemesi etik değil!

11. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Arge yapmanızı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Mod arkadaşım görünce size daha detaylı bir cevap verecektir.Ancak şöyle söylemeliyimki bizlerin kimin internet hattı üzerinde ne yaptığını bilme gibi bir durumumuz yoktur.Kurallara uymamız gerekmekte ve kurallar bunu hükmeder.Yani bizlerin yapabileceği birşey yok maalesef.

İyi forumlar

13. AMAZON16

AMAZON16 User

Anladım Karanlık modum sizde haklısın destek yaptığım doğru onu kabul ediyorum ama normal şartlarda bende birazda olsa haklıyım.

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben haksızsınız demedim ancak bizler kurallara bağlıyız.Yani kuralları çiğnersek bizde üstlerimizden uyarı alırız.Bu yüzden tespit edildikçe uygulama devam eder.

İyi forumlar

15. AMAZON16

AMAZON16 User

Teşekkürler Sağolun Kolay Gelsin. :)

16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Teşekkür ederiz.Konu hakkında daha fikir almak istemiyorsanız kilitleyebilirim.

İyi forumlar

17. AMAZON16

AMAZON16 User

Kilitleyebilirsiniz Teşekkürler.

18. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

MOD arkadaşım benim vermem gereken cevapalrı vermiş, sorunuzda kalmamış ancak size şunuda hatırlatmak siterim. Siz 3 kardeş oynuyor olabilir, doğruda söylüyr olabilirsiniz. Ancak oyun içinde bile birbirinizi keserseniz ( diyelim ki şirket farklı) pushing sisteminden bile ceza alabilirsiniz. Kurallar esneyemez, ben sizi uyarmak için bunları söylüyorum, bölüm kurallarında kardeş olup olmadığını inceleme gibi bir ayrıntı mevcut değil ve biz bunu tespit ettiğimiz zaman görevi yerine getirmeliyiz. Çünkü üzülerek söylüyorum art niyetli oyuncualrda bu oyunu oynuyor.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.