Uridiumla ne yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xHasTürk tarafından 24 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xHasTürk

xHasTürk User

Arkadaşlar benim bir gemim var goliaht 9 lf3, 1 lf4, 4 b02, 4 sgn7900 var ve 15K uridiumum var sizce ne yapmalıyım ? Kimisi kalkan al,kimisi lf3 al, kimisi de biriktir diyor. x1 le yaklaşık 2300 - 2900 arası vuruyorum birde 12 levelim.

Son düzenlenen: 24 Haziran 2017
  2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

15k uridium'u bence biriktirin harcamanıza gerek yok daha sonra bu uridiumlar ile yeşil ganimet anahtarı alarak da lf3 veya bo2 kalkan bulabilirsin.

İyi Forumlar.

3. xHasTürk

xHasTürk User

Peki şimdi alsam olurmu yeşil ganimet anahtarını ?

4. Lion

Lion Guest

Merhaba,

İndiriminiz varsa alın tabiki ama şansa bağlı olarak çıkar bu söylediklerim.

İyi Forumlar.

5. xHasTürk

xHasTürk User

İndirimim var başlangıçta çıkan 2 haftalık vip im var . Çok soru sordum biliyorum ama bu son soru :D Şanslı bir gün falan varmı yeşil ganimet için ?

6. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Bu gibi günler sistem tarafından belirleniyor.

Size şu gün gelir diye bir şey diyemeyiz.

İyi forumlar..

7. TufanGuzel

TufanGuzel User

Uri harcama dostum lf3 bo2 gibi şeyleri ihaleden al. yeşil anahtara yatırım yapma onun yerine zeta dönüp hem anahtar hem dosya hemde havoc tamamlarsın. İlk önce irisleri lazerleri kalkanları fulle sonra peti 8 seviye yap tabi vip olacaksa yoksa zorda olsa kapıyı yaparsın indirim paketi ile falan 50- 60k urilere zeta açılabiliyor tabi bu şans işi 150k uriyede açan var. havoc tamamlayana kadar amaç zeta olsun.

8. fahgoc

fahgoc User

arkadaşlar dün rzone ye atladım oyun gitti halen oyuna giremiyorum . 1 adminimiz yardımcı olursa sevinirim.
    Nick:яɒlılʞɒɔиɒƨɒяɒʞ tr1

9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Buradan yardımcı olamayız .Lütfen supporta yazınız sizi x-1 haritanıza gönderirler.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.