Uridiumları neye harcamalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Herofess tarafından 9 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herofess

Herofess User

Arkadaşlar bu haftalık indirim paketi ve kutu katlayıcı aldım zeta yaptım cubi de kasıldım ve 200 bin uridium biriktirdim ve bunun 112 bini ile burgu aldım.

Gemimin özellikleri

venom spectrum ageis sinek

4 lf4
    full lf3
    30 tane spectral lancer 3
    full bo2
    full elit hız
    8 iris
    2havoc
    8 arge
    ve hiç geliştirme yok

petim 11 lvl
    3.seviye toplama
    4 tane de 3. seviye radarı var

aklımda kesin bir fikir oluşana kadar uridiumum 100 bin olur bu urileri neye harcamalıyım tek ucuş düzenim burgu. uri ile kapı açmam mantıklı olur mu yoksa daha farklı şeyler mi yapmalıyım

2. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

uri ile kapı açmaktansa , paladyum toplayıp sürekli zeta dönerek önce havoclarını fullemelisin. Böylece hem argede kasmış olursun, hem de gelen anahtarlarla lf4 kazanabilirisn..uridyumla güve alıp rahat kapı yapabilir, radar alarak daha rahat paladyum kasabilirsin. İyi forumlar.

3. Herofess

Herofess User

pala toplamak çok sıkıntı oluyor benim için korsanda slotlar yada oyuncular bile kesiyor bazen o yüzden çok tercih etmiyorum pala toplamayı

4. helebidur2

helebidur2 User

ARGE YAP

5. Katlayici devam ederseniz pvplerde kutu topliyip gg+urilerin hepsini zetaya basmani oneririm fakat indirim paket de olmali + cumartesi pazar bas ve kapilari pazar bitir ki 2 havoc gelebilsin.Bu sayede argen de artar argen su anki gemi ozelliklerine gore kotu gibi ayrica anahtarlari da pazar acarsan lf-4 arttirabilirsin.Gelistirme isine havoclar fullendikten sonra girmeni ve ilk diroitleri gelistirmeni tavsiye ederim

6. JudgeTC

JudgeTC User

Merhaba.Geriye kalan uridiumlarınız kutu alıp açmanızı öneririm.Yeni gemiler,Lf 4 ,zeus parçası falan çıkarırsınız.Palladium toplayıp kapıda yapmayı unutmayın.Havoc herkülleri fulleyin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.