uridiumlu malzemeler (açık arttırma)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 8 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

çok merak ettiğim biişey var ben açık arttırmadan para kazanmak istiyorum ve her açık arttırmada 1m kasıyorum yaklaşık ama normalde uridiumla alınan fakat istersek açık arttırmadan creditsle de alabileceğimiz malzemeler var bu malzemeler ne kadar creditse hangarımızdan satılır size sorcağım soru işte bu aşağıya yazacağım malzemeler ne kadar credits satılıyor lütfen acil cevap verin 13.05 te açık arttırmaya koyacağım da ona göre koyıyım forumda bunla ilgili bişey bulamadım
    Slot Cpu 2
    Slot Cpu 3
    Slot Cpu4
    Roket Auto Cpu
    Mayın Turbo Cpu2
    Radar Cpu
    Akıllı Bomba Cpu
    Insta Kalkan Cpu
    Jeneartör Gelliştirici Cpu

Arkadaşlar bunlar hangardan kaç creditse satılıyor hepsini bilmeseniz de bildiklerinizi yazarsanız iyi olur... TEŞEKKÜRLER HERKESE

2. Bunlarla uğraşmaya değmez skylab yap daha karlı

3. Yaparsan zarara girersin skylab gelistirip promerium sat

4. aga slotun büyük olanı 1.25m veriyor ben ondan alım satım yaparım her vakit bulduğumda :D ve slotun 6 lısı 750k veriyor gece 4 5 te onlardan al 250şer k ya sonra sat oldumu 1.5m kar :D

5. Merhaba ;

Slot Cpu 4 - 1.250.000 Kredi
    Roket Auto Cpu - 62.500 Kredi
    Mayın Turbo Cpu2 - 2.500.000 Kredi
    Akıllı Bomba Cpu - 125.000 Kredi
    Insta Kalkan Cpu - 125.000 Kredi

Bende varolan CPU'lara baktım :)

Keyifli Forumlar.

6. senberk99

senberk99 User

Cevap veren herkese tesekkurler ogrendim konunun kilitlenmesi uygundur

7. *Cihan*