Uridium'u Crediye Çevirme TAKTİĞİ ! İçerii !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _darkpasıon_ tarafından 1 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar uridiumunuz var ve crediye çeviremiyormusunuz ?

Skylaba girin . Promerium atın ne kadar ambarınız varsa . Hemen yollayın ve bu kadar ! en az 2m gelir fakat 1250 uriden de vazgeçmiş olursunuz .

Modum konuyu kitlemeyin isterseniz çünkü bugün bir iki arkadaş gördüm uridiumu crediye çevirmek istiyorlardı .

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu şekilde yapılabiliyor hızlı gönderme ile yanlız maliyet yüksek olur çeviren arkadaşlarımıza diye düşünüyorum tabiki yapılabilir.

Konu açık ve uygun bölüme taşıyorum.

3. Merhaba ,

Uridium olacak krediye çevirmek isteyeceğim :D sanırım oyun hayatımda en son isteyeceğim şey bu olurdu sanırım. :)

İyi forumlar.

-yeter123- bunu beğendi.
  4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

doğru bende o arkadaşın gördüm bu yöntemle yapabilir aklıma gelmemişti doğrusu bu

5. citadel ve pete full ambar protokol alınca SANIRIM 19 k ambar oluyor 1 yollayışta 5-2 de 20 m ye satarsın 20 m = 1187 uri :d

6. bu taktiği çogu oyuncu bılır ve dördüncü iristen sonrasını uri yerine bu taktıkle almak daha karlı :) ambarın en az 4000 olmalı ve skylab promerium sevıye 20 olmalı 4 mılyon gelsın 20 kere gödersen 80 milyon yapar bi iris alırsın uri olarakta beşinci irisi 25 bin uriye almış olursun ;) ve sonrakıler aynı şekilde:D

7. 19k ambar olduktan sonra verdiğin uriye değer :D

8. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

aynen sonuçta 1250 uriye 20 mil kredi alıyon :) akışverişte istediğin tasarım gemiyide alırsın bu şekilde

9. tamamda yollayınca promerium azalıyo onun yeniden üretilmesini beklemen gerek aynı zamanda bunu herkez biliyor taktik değil oyunun bir parçası bu

10. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ya sana bir şey diyecem oynun bir parçası bu tamam da premerium nasıl biter 99.999 premeriumu gönderecek kadar urin varmıki biter diyorsun :)

11. benim citadelim 9k civarı ambara sahip bu yöntemle 99.999 promeriumu en fazla 11 seferde gönderirim vip indirimiyle düşünürsen 12-13k civarı bir maliyeti olur.. bu da bir gün içinde çok çok rahat kasılabilecek bir miktar
    ama yinede sana katılıyorum modum urimi krediye vermek istemem :D

12. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

sende birde petin protokoleri olsa 20k ambarın olur emin ol ozaman çevirmek isterdin

13. tüm bunları hesapladım yine de kazanacagım uriyi geliştirmelere ve kapıya vermeyi tercih ederim.
    Tabi bu benim fikrim karşı çıkmak için söylemiyorum bunları elbette gemi gelişmeye gidiyorsa bu yöntem mantıklı. Yalnızca 500k şereften önce ve minimum 4k ambar kapasitesi olmadan yapılması bence zarara girer. Ben normal süresini bekleyerek satıyorum taşları ticaret 3 var pette 9k promeriuma hemen hemen 12m kredi veriyo bu işi yapmak isteyenlere tavsiyem ticaret 3 le yapsınlar eger durumları uygunsa. Ki belli bir zaman sonra irisler de tamamlandı mı kredi olabildiğince birikiyo uriye kıyamaz duruma geliyosun :)

14. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

katılıyorum sana bende petime zaten ticaret 3 almayı düşünüyordum

15. İrislerimi gayet bu yöntemle aldım.

İşin içine matematik girince çoğu şey değişiyor.

16. cıtadelde arge,vip,protokol fılan ambarla ılgılı herseyi ful yapsan 30 bin kadar ambar yapıyo 3500 uri karsılıgında 100 m kredi ;)ama arge ve protokollere baya bı uri geder:D

17. Citadel dahil 500k dan fazla...

18. citadelide uriyle almasın

19. bendede ticaret modülü 2 var cubikon dönerken çöpü mutlaka alıyorum bi kez zenginleştiriyorum 1600 filan oluyo bida alıyom zaten prometiud duranium 1000 oluyo satıyom 1m200 k geliyo iyi para

20. yaklaşık 1 ayda 3000 ambar kapasitesi ile bu yöntemle 4 iris alıp irislerimi fullemiştim ful olmayanlar için süper yol zaten şu dönemde hiç değilse 8 iris ful lf3 olmayan biri skylab kasmıyorsa ya oyunu bilmiyordur ya da kendine fazla güveniyordur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.