Uridiumu nasıl harcamalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GS›1095 tarafından 14 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GS›1095

GS›1095 User

selamlar hesabimda 2m uri var 3bn ggvar 10 havoc ful lf4duhavar, herkul yok argem 25 sizce kappami yapayim herkul icin yoksa zetami yapayim arge icin kisacasi ne yapmalıyım saygilar,

2. ateistkeci

ateistkeci User

Zeta yapıp Pro lazerini arttırman gerekiyor

3. GS›1095

GS›1095 User

11 tane prim var

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Geminizde prometheus lazeri için hazırlamanız daha uygun olacaktır. Peki ne yapmalısınız ilk olarak uridiumun büyük bir kısmını yani 1.2m civarında zeta kapısı yaparak gelen Korsan anahtarı, ve günlük dosya ile hem prometheus için büyük bir adım hemde argenizi geliştirmek için çok daha büyük bir adım atmış olursunuz. Lakin dikkat etmeniz gereken konu Galaksi Kapıları Çifte Ödül Günü mutlaka aktif olmasıdır.

Geriye kalan uridium ile birlikte, kappa yapabilirsiniz. Bu kadar kapı yaptıktan sonra herkül ve diğer şeyleri tamamladığınızı düşünerekten söylüyorum.

İyi Forumlar.

5. GS›1095

GS›1095 User

sayın admin çok sağolun..