uridiumu nasıl hızlı kasabilirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zarra!!! tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zarra!!!

Zarra!!! User

gemim goliath ve 10 tane lf3 var gerisi lf2 eski evrende 1-8 yerde takılıyorum diğer haritalarda kristallonu felan kesebiliyorum ama zor kesebiliyorum ve kestiğim zaman da bazıları satasıyor.iste bende 1-8 de takılıyorum bana taktik verin nasıl hızlı uri kasabilirim.

xBETAxGamaxALPHAx2 bunu beğendi.
  2. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Hızlı Uridium ve Credi kasmak için 1-6 da Cubikon kesenlerle beraber kesin.Her cubikon kesildiğinde en az 150-100K Credi ve 100 Uridium alsanız ve 2 dakika da bir Cubikon kesilse 1 saatte 4-5M Credi 2500-3000 Uruidum kasarsınız.

3. nail1454

nail1454 User

Merhaba, peki Cubikon kesenlerle gurup olmamız gerekirmi? yoksa bizde gidip direk sıkabilirmiyiz?

4. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Cubikon keserken grup olmanız gerekmemektedir.Örneğin;Cubikona başka birisi saldırdı ve daha sonra siz saldırdınız 3-4 kişi geldi.Sizin cubikona verdiğiniz hasar hesaplanar size Uridium-Credi-TP-ŞP vermektedir.

nail1454 bunu beğendi.
  5. Zarra!!!

Zarra!!! User

sağol cevap yazdığın için şimdi denemeye gidiyorum

6. Traubbe

Traubbe User

Rica Ederim Kolay Gelsin

7. nail1454

nail1454 User

Teşekkür ederim. :) her merak ettiğimiz şeyi forumda bulmak zor oluyor, durmadan konu açmak da pek doğru gelmiyor, böyle araya kaynattım iyi oldu. tekrar teşekkürler.

8. Traubbe

Traubbe User

Haklısınız her zamanda istediğiniz cevabı bulamıyorsunuz.İyi oyunlar

nail1454 bunu beğendi.
  9. Araya reklam olarak kaynak yapacam ama konu açmadan soru sormak istediğinizde "Soru-Cevap (Tek Konu)" adlı konumda sorabilirsiniz şuan ilgi çekmediği için 2. sayfaya kaymış :D

nail1454 bunu beğendi.
  10. senberk99

senberk99 User

bence 1-6 da cubi partilerine katılabilirsiniz 1-6 da cubi kesenler yoksa X-8 de streneuR be boss streneuR veya X-3 te mordon saimon loardika keserek uriyi hızlıca kasaabilirsiniz...

11. Zarra!!!

Zarra!!! User

tavsiyen için sağol bende tam oyundan cıkıyordum cubi kesenler yok diye

12. senberk99

senberk99 User

onemli degil kardesim onun disinda 3,5 tlye katlayici alarak pvp de kutu toplayabilirsin spered varsa bide... saatte 6-7 k uri oluyo

13. Tavsiyem isk2 gec iris lf3 bo2 goli 8 veya 9m goli 10k

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.