Uridium'u Nereye Harcamalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NexabLee tarafından 18 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NexabLee

NexabLee User

4-3 Haritasında katlama paketiyle 3,5 saatte 30k uridium topladım (PET'siz). Şuan da 42k uridium var, bunu daha da arttırıp PET için harcamayı düşünüyordum.

Sizce doğru mu düşünüyorum yoksa PET'in haricinde başka bir şeye mi harcalamalıyım ?

(Şuan da PET'te 4 protokol slotu ve 2 modül slotu açık

3 Adet, 2. Seviye Radar
    1 Adet, 2. Seviye Oto Yağma
    1 Adet, 2. Seviye Ticaret Modülü var. )

Gemi özelliklerini sorarsanız eğer,

Vengeance kullanıyorum (Hız bakımından daha iyi [576])

Full LF3
    Full BO2
    Full Elit Hız
    8 İris
    11 Ar-ge (Ar-ge'yi sıfırlayıp "toplama" şeklinde vermek istemiyorum zira gereksiz olur ve ekstra büyük bir yarar sağlamaz diye düşünüyorum)

Yardımcı olacak herkese teşekkürler.

2. Darion26

Darion26 User

Şu an için pete yatırım yapmanı önermem, onun yerine uridiumunu 1 ay falan biriktirmeni öneririm. Yüksek miktarlarda urin olacaktır onun için indirim çekebiliyorsan çekip zetadan havoclarını tamamlamanı öneririm. Uridium fazlasıyla kalırsa 1 epsilon ve ardından kappa öneririm.:)

NexabLee bunu beğendi.
  3. NexabLee

NexabLee User

Zeta kapısının özelliklerine, ödüllerine ve çıkan npc'lere baktım ama bayağı zor görünüyor, şuan var olan gemiyle zetayı açsam bitirebilir miyim ?

4. Darion26

Darion26 User

Çok rahat halledebilirsin, hatta şöyle diyeyim bana göre alfadan daha basit.:)

NexabLee bunu beğendi.
  5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

P.E.T'iniz kaç seviye? 8 değilse, P.E.T'e 5 kuruş harcamayın derim.
    • P.E.T > 8
    Radar/kurtarma protokollerini fulleyip, dayanabildiğiniz kadar kutu toplayın. Hafta sonları indirim günlerinde kapı açıp x2 günü(genelde pazar günüdür) havocları 10 yapana kadar zeta dönün.Böylece zetanın verdiği yan avantajlardan(günlük dosya, anahtar vs) da yararlanabilirsiniz.Sonra ise kappa yapın.(Uridiumu az verir ama hercules fullemek önemlidir). Gelen korsan kutularını da, zeus ve LF-4 günlerinde açıp LF-4, Apis ve Zeus kazanabilirsiniz.
    • P.E.T < 8
    Kesinlikle P.E.T'e yatırım yapmayın.Zira P.E.T 8 seviye olduktan sonra hepsinin en son sürümlerini almak durumunda kalacağınız için, yatırımlarınız çöpe gidecektir.Önce görevler ile P.E.T'inizi 8 seviye yapmaya çalışın ve daha sonra yukarıdaki maddeyi yavaşça uygulamaya başlayın :)

İyi forumlar.

NexabLee bunu beğendi.
  6. PET için yatırım yapacaksan, ileride de bunu kullanman lazım. Haliyle kutu toplamaktan bıkmıyor olman gerekiyor. Eğer kutu toplamak benim için sıkıcı değil diyorsan evet, PET için kutu içeriğini artırıcı protokollerden alman bayağı yararına olur. Ek olarak arge düzenini de değiştirirsen 150 uridiumluk kutudan 500-600 uridium dahi çıkarabiliyorsun.

NexabLee bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.