Uridiumumu nasıl harcamalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ADAMIN_DİBİ tarafından 8 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar oyunda yeniyim ama oyun hakkında az da olsa bilgim var katlayıcı ile pvp de full kutu topladım yaklasık 63k uri yaptım birde zeta basıyorum sürekli şuanda 43 parca oldu gemimi az çok kredilik ve uridiumluk eşyalarla dizdim lf3 bo2 az ama gelişicez inşallah. 2 irisim oldu gerisi flax hafif ve orta konfi kullanıyorum. Uridiumumu nekadar daha biriktirip nereye harcamalıyım yardımlarınızı bekliyorum :)

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Uridiumunuzu yapabildiğiniz kadar ( ÖRN: 1.000.000 bile yapabilirsiniz. ) biriktirip x2 kapı günü ve ya kapılarda indirim zamanı İndirim Paketi+VIP alarak full Zeta'ya basabilirsiniz.

Zaten Zeta yaptığınızda geminiz ger yönden gelişecek ve fullenecektir.

Arada da Geliştirme indirimlerinde de İrislerinizi azar azar geliştirmeye başlayabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim...

3. ronaldo007

ronaldo007 User

Hızınızı alamayıp zetayı fullerseniz bu gemiyle bitiremezsiniz.Şimdiden söyleyeyim de :D

4. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Zeta kapısını aslında yapabilir. :)

Çok vakit alır, ama yapar.

Şahsen ben 2 iris ve her anlamda güçsüzken bitirmiştim. :)

İyi forumlar dilerim...

5. titans___

titans___ User

2 irismi ben lf4lerle bile 8 irisken o en son sibelonotlerde birde kalkan var tuttur kes kami at bay zor yapıyordum zaten tek orası zor hayır kaçıyon öbr dövüyor çok albay falan kesdim 2 saat oldu çok kasılan kasıla konuşan kesdim çiftim full gelişmiş gemi istasyonumda az kaldı tam gelişmeye

6. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Şahsen ben yapabilmiştim.

Evet, o bölüm zorlamıştı ama yine de yapılabiliyor.

İyi forumlar dilerim...

7. yani uridiumu mesela 100k yapıp zetaya mı harcamalıyım

8. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Zeta kapısı x2 gününde bir çok yönden yararlıdır.

Tabiki bu kişisel fikrimiz isterseniz Uridium biriktirip farklı şeylerde yapabilirsiniz.

Örnegin pet alabilirsiniz veya ganimet anahtarı alıp kutu açabılırsiniz.

Kredi çok kasamıyorum diyip eksık olan LF3 ve BO2 lerinizi alabilirsiniz.

Birçok farklı seçenek var bunlardan bir yol haritası kendinize çıkartabilirsiniz.

İyi forumlar..

9. şey ben mesela 100k yapıp güve uçuş düzeni alırsam zetada bana yardımı olur diye düşünüyorum çünkü kapı videoları izledim adaamlar güvede saldırırken zeta yaratıklarının canı kalkanlarından önce bitiyor

10. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Evet darbe puanı bitince kalkanın pek bir hükmü kalmıyor.Bu sebeple güve tercih ediliyor.

Bence yeni başlayanlar öncelik irislerini ve lf3,bo2 v.b temel ekipmanını tamamlamalı.

Diroitlerde önce kalp,burgu güve halka sırası ile sonrasında düşünülmeli.

Öncelik güve almak istiyorsanız da bence diroit indirim günlerini tercih etmelisiniz.

Bol şans ve iyi oyunlar dilerim.

İyi forumlar..

11. ronaldo007

ronaldo007 User

O şekilde düşünürseniz 100 vuran gemiyle gama kristallonlarıda döne döne biter ama 1 senenizi alır. :)

12. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Kapı toplam 4 saatimi almıştı. :)

Buda sanırım uzun ama aşırı uzun değil . :)

İyi forumlar dilerim...

13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

once ekipmanini tamamlamaya harcayin,gemi yarim halde yolda kalir ilerletmek sart.irisleri apisi zeusu var bunun.4 irise kadar uri sonrasi kredi basip alacaksiniz ,o sebeple krediileri biriktirin.birde ardina gelistirmeleri var..once esas ekipmani tamamlayin en azindan 8 iris olsun derim.zeta 43 e gelmis madem hevesinizi alin ,pala da toplayabilirsiniz.kolay gelsin:)

14. ekipmanımı ve irislerimi tamamlamaya çalışıyorum skylab hep seviye yukselttim sirf credi kasmak icin ama serverdede iris pahali gidiyor ya birde sohbetim nedense çalışmiyor kimseyle kasilamiyorum

15. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Açık arttırmada bazı saatlerde daha az kredi ile almak mümkündür. Mesela gece saatlerinde ya da öğleden önceki saatlerde.

Tabiki bu Server'lara göre değişebilir. Hafta içi ve hafta sonuna göre de değişir.

Açık arttırmada geçmiş sekmesi bulunmaktadır. Tarih ve saatlere göre geçerli teklifleri görebiliyorsunuz. Bir kaç gün bunu takip edip hangi saat aralıklarında daha ucuza alabileceğinize karar verebilirsiniz.

İyi forumlar.

16. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bizim serverda sabaha karsi saati kurup basayim diye bakardim ,7/24 millet uyumuyor ama ekim modum,zor isler bunlar iyiki yeni baslamiyorum:rolleyes:

17. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Server'ınız baya uyanık o zaman :)

Evet, zor ama kolaylaştırmak ve yol göstermek için bizler buradayız. :)

Belki soruyu yönelten arkadaşımıza yararlı olabilir.

İyi forumlar.

18. teşekkürler hocam konu kilitlenebilir.

19. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Rica ederiz.

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.