Destek Uridiumumu nasıl kullanmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TroublemakeR! tarafından 9 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Herculeslerim için bugün tüm uridiumumla kappa dönmeyi düşünüyordum fakat indirim gelmeyince vazgeçtim . İndirim paketi çekip kapıyı açmalımıyım yoksa indirim gelmesini beklemem mi daha mantıklı olur . Ya da uridiumu Ar-ge'ye harcamalımıyım. 20 argeyim.

らнƐ★ƜØŁF bunu beğendi.
  2. bu konuda bende kararsızım bende kutu icin zeta dönüp zeus gününde acacaktım ama şimdi direk kutu almak daha mantıklı geliyor takipteyim ve kappayı kac uride acıyorsun sen

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Maalesef bu hafta teknik bir problem oldu, benim tavsiyem önümüzdeki hafta hem gelecek kapı indirimi hem de sizin alacağınız indirim paketi ile yapmanız olacaktır. Böylelikle çok daha fazla kâr elde edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Ortalama 1500-2000gg arası açıyorum kapı indirimsiz çok maliyetli olabiliyor bazen sona doğru hiç çıkmıyor 2000gg nin üzerinde çok zarar ettiriyor.
    1 hafta daha bekleyeceğiz anlaşılan hayırlısı olsun :)

らнƐ★ƜØŁF bunu beğendi.
  5. DUMAN.

DUMAN. User

uridiumun var zaten haftaya kadar biraz daha biriktirip rahat bi şekilde kapı dönebilirsin bende kappa yapacaktım 2 herkül eksik ama yapamadım malesef :)