uridiumun bilinçli tüketimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KönigsRaße tarafından 23 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 13 lvl
    Goliath
    15 LF3
    1 IRIS
    7 FLAX
    4 ArGe

Elit Kalkan ==> yok
    Elit Hız ==> 4 Adet

Şimdi benim biriken uridiumlarım ile ne yapmam uygun olur?
    - krediyi de uridium u da elit kalkan a mı harcayayım?
    - krediyi elit hıza uridium u elit kalkan a mı harcayayım?
    - yoksa 9 tane daha LF3 yapmaya mı çalışayım?
    - 2.Iris i mi almaya çalışayım?
    - yoksa full ArGe yapımına mı yoğunlaşayım?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

İris sayınızı arttırısanız kalkan ve lazer gücünüz artar daha hızlı kasılır ve kredi elde edersiniz...

İyi Forumlar.

3. kalkandan önce 1-2 iris kasmak lazım diyorsunuz sanırım dikkate alacağım

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ben önce elit hızları fullemelisin derim. Hem düşman gelirse kaçma şansın olur hem de yaratık ararken zaman kazanırsın. Hızları uridiumla al bence zaten ucuzlar bu sırada crediyle lf3 alırsın. Hızları alınca crediyle iris uridiumla lf3 alırsın en sonda crediyle kalkan almanı öneririm.

5. dostum sana bı tavsıye de bulunayım eğer urıdıum ıle bırlıkle kredı de kasman gerekıyor ve krıstallon kesecek gucte degılsen x-8 harıtanda steuner ve boss kes aynı zamanda kutu da topla yaratıkların çöplerını sıkıştırmadan bırıktır ve hemen ana ıstasyonda sat boyle boyle hem kredın bırıkır hem urıdıum bırıkır ve hızlara sonra bakarsın , arkadas dusmandan kaçarsın dedı de sen full hız olsan da suan kı gemıler 150 200 k vuruyolar o kalkanlar zaten dayanamaz patlarsın vıp varsa sıkıntı yapma yoksa ozel kutulardan bol bol topla tamır kuponu bırıktır, urıdıumunu ırısten baska hıcbıseye harcama basta 3 veya yapabılıyosan 4 ırıs yap sonra lf3lerı artır kalkan ve hız sonra sırayla ama en basta her zaman vurusunu artırmaya calıs kredını de sakın ama sakın ıhaleden hız veya kalkan lf3 gıbı seylere harcama 4 ten sonra ırıs fıyatları urıdıum olarak artacagı ıcın ıhaleden ırıs alırsın , 10k urılık lf3e 30m verecegıne 120k urılık ırısı 60 70 m kredıye alacaksın ve skylab ını gelıstır mutlaka ordan promerium cek ve sat ısıne cok yarıcak benden bu kadar kolay gelsın

6. biraz zor olacak ama hayırlısı bakalım. yorum için teşekkürler

7. DeadMauz

DeadMauz User

irise uri harcamak mantıksız bence. ben 4k promerium satıyorum 3m kazanıyorum. irisin 4. irisin fiyatı 50 k uri desek 50k/1200(skylab)=41 yapar 41x3 =123m yapar. bu parayla 2 belkide 3 iris alırsın.

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme yani yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.

İyi forumlar

9. ilk ve tek Iris'imi uridium ile almıştım genelde de ilk Iris uridiumla alınır diye biliyorum. 15 LF3 ün bir kısmını uridium ile bir kısmını kredi ile almıştım ama bir karar vermem lazım yorumlar geldikçe bakacağım

10. DeadMercy1

DeadMercy1 User

2. irisinide uriyle al. eğer kredi kasıyorsan 50-60m falan hep iris al b02 lerini uriyle fullersin. fazla kişi olmayan bir klana gir kasarlar ve para atarlar . skylabınıda geliştir. ben 3 saatte 3m skylabdan kazanıyorum günlük 4 kere yollasan 12m eder. 30 da tallon kessen 30x400000=12m de ordan 24m. bu da 2-3 günde 1 iris demek klandan da alsan 3-4 haftada iris fullersin birde kastığın uriler var 128x30+1000(görevden gelse)= 4840 uri. 2 günde 1 b02 yani 30 gündede bunu fullersin. premiumun varsa daha da düşer bu süre tamir bedava kargo daha fazla.

11. ben 6 saatte 1.5m kasıyorum hocam skylab ile. vip olsam 3 saate 1.5 kasabilirim de siz nasıl 1.5m daha kazanıyorsunuz çok sır değilse söyler misiniz? :)

12. 2 iris al b02(elit kalkan) tamamla.

Kalani ile arge yap, lf3 al

Seviyelerini arttirarak :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Şubat 2015
  13. hocam seviye derken hangi modül?

14. Temel, solar,depo modulleri en yuksek seviyede olmasi sartiyla sirasiyla prometium endurium ve terbiumu arttir. Ondan bir seviye dusuk olmasi gereken duranium prometid. Onlardan da bir seviye dusuk olmasi gereken promerim ve xeno modul. En dusuk olmasi gereken de seprom.

Soruna gelecek olursak temel, depo ve solar modulu 12. Seviyeye kadar cikart, prometim vs. Rafinerilerini 11 yap, prometid ve duranium rafinerileri 10, xeno ve promerium rafinelerini ise 9. Seviye yap. Boyle depo 20.000 kadar promerium saklar. Sen tek gonderiste gemideki depon ne kadar aliyorsa o kadar gonderirsin. Mesela benim gemim aegisin 4.000 kargosu var. Tek seferde 4000 gonderiyorum 2.8m credits geliyor.

Tabi kargo gelistirmeli bir citadel tek seferde 20.000 aliyor. Bir dusunsene tek seferde 15m :D

15. hocam benim sorum gönderme süresi ile alakalı 3000 promeriumu 6 saatte gönderiyor vip değilim ama senin hesabına göre 3000 promeriumu 1.5 saatte alıyorsun gemine bu nasıl oluyor? :)

16. DeadMercy1

DeadMercy1 User

4000 proyu 3 saatte yolluyorum küsüratlı 3m geliyor bana

17. Bu ne kadar yukledigine bagli degisiyor. Mesela az once baktim 4000 promerium 4 saat istiyor.

18. Merhaba
    ben oyuna 4 gün önce başladım 3.5 liraya avantaj kutu katlayıcı ve 3.5 liraya %25 indirim aldım
    açık arttırmadan goli,10 lu slot, ve slotlara konulcak herşeyi aldım
    19 lf3
    4 iris
    4 flax
    p.e.t+50.0000 yakıt
    12 bo2
    12 itici 7900 var.
    ve x2 x3 cephanemde 100k üstünde
    nasıl yaptın dersen
    4 gündür sadec pvp haritada avantaj kutusu topladım ve baya bi uri kastım aynı anda gg ve cephanede.
    pet ve irisleri dün çıkan %15 indirim avantajıyla birlikte bende olan %30 indirimi birleştirdim ve toplam %45 indirimle 4 iris,pet+50.000 yakıt+1. seviye toplama modülü,1 tane radar protokolünü toplam 90 k uridyuma aldım çok çok ucuza geldi.
    emin ol 1 haftada avantaj kutusu toplayarak 300k uri kasarsın günde 5-6 saatini ayırmakla,ama azimli olup aralıksız kutu toplaman gerekicek. katlayıcı paketın yoksa çok zor..

19. teşekkürler hocam. 2. irisimi uriyle alıp ondan sonra biriken urileri LF3 e krediyi BO2 ye basmayı düşünüyorum.

20. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Emin olduysanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.