Uriduim çekiminde önemli hatalar...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~~PARDUS~~ tarafından 5 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~~PARDUS~~

~~PARDUS~~ User

150.000 uridıum çektim ve x3 ve x2 birleştirmisiniz sanırım bayram kampanyası ama bana gelmesi gereken 750.000 uri yerine 600k uri geldi...Yapılan kampanyadan haberiniz bile yok ve hediyeler karma karışık geliyor....

Umarım yapılan bayram süprizine HATA deyip işin içinden çıkmazsınız...

2. AYNEN krdsm bende kampanyadan cektim nasıl bişey oldu bilmiyom 1 herkül 750 gg verdi sadece

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Denemelerimiz sonucunda , x4 olarak hesaplara yansıdığını görmüş durumdayız.

Sistemde ki bir karışıklık sonucu x2 ve x3 Bir arada verilmiş olabilir.

Bu konuda Henüz kesin bir bilgimiz bulunmamaktadır.

Yukarıya bildirdik , Cevap gelmesi durumunda sizleri bilgilendireceğiz

İkinci Olarak , 330.000 Uridium ile birlikte ;

750 Enerji , 3 Aylık Premium , 1 Adet Hercules Droid Tasarımı ve Yarasa uçuş düzeni verilmektedir.

Ancak Yarasa uçuş düzeni yerine , Bariyer Uçuş düzeni verildiği fark edilmiştir.

Eğer 330.000 Uridium çekti iseniz ve Bariyer Uçuş Düzenine zaten sahipseniz , Sadece 750 Enerji , 1 Hercules Droid Tasarımı ve 3 Aylık Premium almış olabilirsiniz.

Yanlış Droid uçuş düzeni verilmesi , sorunu teknik ekibimize bildirilmiştir.

En kısa sürede düzeltilecektir.

Kilitlenmesi Uygundur

Keyifli Forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.