Öneri Uriduim indirimi (P.E.T.)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sonmohikan27 tarafından 24 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

P.E.T' Slot Açarken Uri indirimi

1. olmalı

oy sayısı 18
    100,0%
  2. olamamamlı

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. P.E.T.'e Slot açarken (jeneratör, modül, lazer, protokol) indirim yoktur... birinci slotlar bile tek başına baya masraflı oluyor.. katlayarak arttığını düşünürsek neredeyse 500-600 bin Uri'den fazla gidiyor belki daha fazla...
    bu konuda MOD'ların hemen hemen her gün söylediği "uridium ile alınan her şeyde indirim paketi veya paketleri geçerlidir" söylemeni hatırlatıp bu sözün yerini bulmasını istiyoruz....

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Benim oyum olumlu mutlaka pet slotlarınada indirim olmalı.

3. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

bendende olumlu..

Iyi Forular

4. dikduran1

dikduran1 User

mutlaka olmalı...

5. Hayır oyu verenleri vicdanıyla baş başa bırakıyoruz.

Slotları fulledim fakat başkaları için iyi olacak bu yüzden +1

Güzel düşünmüşsün.

6. Merhaba ,

Tıkladığınızda ayrıca belirtmiyor olabilir hiç dikkat etmedim fakat bildiğim kadarı ile VIP + İndirim Paketi filan etki ediyor. Yani işlemden sonra indirim uygulanıyor tam fiyat alınmıyor olması lazım.

İyi forumlar.

7. kaansakal

kaansakal User

Slotları yarılayıp bıraktım valla o kadar dolular ki palayı tek konfi toplayabiliyorum diğer konfiye hammadde toplama bile koyamadım ki sadece protokol ve modülleri açtım kalkan lazer duruyor bunlara uri dayanmaz valla.
    Edit:İndirim paketinin hiçbir etkisi yok "ne önce ne sonra"

8. dikduran1

dikduran1 User

bi önceki arkdaşın dediği gibi bir arkadaşımın hesabından kontrol ettim arkadaşımda hiçbir indirim vip paketi yoktur bende vip+ indirim var..
    slot açarken aynı uriyi istiyor...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.