URİDUM ÇEKİCEM Bİ SORUM VAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Oº°[όℓùм●тîмî™]°ºO tarafından 4 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar ben uridum çekmeyi düşünüyorum
    Kod ile çekiceğim internet kafeden . pazar günleri x3 oluyor diyelim o kodu pazar günü x3 olduğu zaman kodu girince çektiğim uridumun 3 katını verir ? yardım ederseniz teşekür ederim

2. mangır kart yada e-pin diyorsan oluyor

3. Merhabalar;

Kod derken ne alıp çekeceksiniz tam ismini söylerseniz yardımcı oluruz.

İyi forumlar.

4. e-pın ( kod ile yani ) mesela cuma günü e-pini aldım ama pazar günü x3 te kodu girdim o zaman 3 katı gelirmi ?

5. Merhabalar;

Evet x3 saatinde alırsanız e-pin ile uridiumu 3 katı uridium satın almış olursunuz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Mart 2015
  6. bi sorum daha olucak e pin kodunu nerye giriyoruz sonra konuyu kitleyebilirsiniz

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

E - PİN Kodları ile Kazançlı Saatlerde alım yaparsanız , Kazançlı Saat kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Eğer Kodun kullanılmış olması gibi bir hata ile karşılaşırsanız bunu satın aldığınız yer ile görüşmelisiniz.

E-pin ile Nasıl Uridium/Avantaj Paketi Satın Alırım? Bağlantısına tıklayarak , Nasıl E - Pin ile alışveriş yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Ödeme ve Satın alımlar ile ilgili başka sorunuz var ise ;

Konu açmadan önce Ödemeyle İlgili S.S.S. kısmına göz atınız.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.